hormiga
Papla
Papla

12 lip 2010, 14:28

Qanchita, nie przesadzaj że musisz schudnąć, widziałam na zdjęciach żeś super babka! A ja chudłam bo nic prawie nie mogłam jeść, lekarka mnie straszyła że przeze mnie Tymek ma alergię, więc jadłam tylko indyka, marchew i chleb :ico_puknij:
A wracam do pracy w pażdzierniku bo jakieś tam zaległe urlopy i martwię się o synka bo niania zupełnie obca będzie, mam nadzieję że krzywdy mu nie zrobi...

zborraMały pije Nutramigen, wcześniej był Bebilon Pepti ale też go uczulał, podobno on sporo dzieci uczula, nie wiem czemu...Teraz jest chyba ok. Ależ te Twoje dzieciaki słodziaśne!!!!!!!!!!!11Śliczniuchy

Nasz Tymek jest zawsze uśmiechnięty (tylko nie na zdjęciach):))i bardzo radosny, gada jak najęty i przewraca się z pleców na brzuch w jedną nanosekundę :-D Tylko z powrotem nie umie :-D

A oto i on

Obrazek

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lip 2010, 14:36

hormiga, jaki śliczniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

hormiga
Papla
Papla

12 lip 2010, 14:50

riterka, DZIĘKI KOCHANA :-D

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2010, 19:57

hormiga, ale on cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
przewraca się z pleców na brzuch w jedną nanosekundę Tylko z powrotem nie umie
u nas dokładnie tak samo

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

12 lip 2010, 20:15

nie przesadzaj że musisz schudnąć, widziałam na zdjęciach żeś super babka!
Dziękuję Ci bardzo ale mam 10 kg na plusie od mojej normalnej wagi :ico_zly:

A Tymek super chłopak! Śliczny jest!!! Jolci też się podoba :ico_oczko:

Mała też jest na Nutramigenie ale moja "lekarka"uważa że bebilon pepti i nutra to to samo! Ale Jolka podobnie jak Tymek, też go nie tolerowała...ciekawe :ico_noniewiem:
przewraca się z pleców na brzuch w jedną nanosekundę :-D Tylko z powrotem nie umie :-D
No to moja córa jest inna niż wszyscy! Potrafi w drugą stronę ale na brzuszek ani rusz!

hormiga
Papla
Papla

12 lip 2010, 20:45

Qanchita, nie martw się, jak tylko Jolcia zacznie raczkować i chodzić to zgubisz nie tylko 10 ale i ze 20kg! :-D A swoją drogą śliczna z niej dziewczynka, fajne masz dla niej krzesełko, siedzi w nim tak pewnie, jakby już z 7 miesięcy miała :-D
A co do Nutra - to śmierdzi to cholerstwo straszliwie i pewnie smakuje ohydnie, a nasze Maluchy muszą to jeść fujj. Ale na szczęście Tymek jakoś bardzo nie narzeka, wciąga chętnie.
karmelka, dziękuję za komplement dla Tymcia. Najważniejsze że zdrowy i radosny, ładne są wszystkie nasze dzieciaki :-D

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2010, 21:32

Mała też jest na Nutramigenie ale moja "lekarka"uważa że bebilon pepti i nutra to to samo! Ale Jolka podobnie jak Tymek, też go nie tolerowała...ciekawe
róznią się trochę składem

hormiga
Papla
Papla

12 lip 2010, 22:05

Jeszcze jedno zdjęcie Tymkowe :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lip 2010, 22:18

hormiga, śliczny chłopaczek rośnie!!! :ico_brawa_01:
no jeść niestety muszą to świństwo, ale skoro muszą to trudno! ważne, że zdrowo rosną!
a mój jednak teraz lepiej na brzuch umie się kłaść, nawet w wózku! i śpi na brzuchu....w drugą stronę najczęśćiej obraca się w...wannie!
a dzis skwar......ja już umieram, ratunku!!!!
mi krzesełko do karmienia przyślą z UK...hehehe, gdzies tam wyhaczyli za free, więc czekam
a mojemu Bąbolkowi chyba spacerówkę muszę zamontować, bo się dźwiga w tej gondoli i wrzeszczy, bo mu już nudno leżeć...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lip 2010, 22:19

witajcie dziewczynki
widzę że większosc juz przeszła na butle
my poki co jeszcze sie cyckujemy ale nie wiem jak długo bo mamy kolejny kryzys chyba
mała je co dwie godz ale krótko i po chwili znowu jest głodna
dzisiaj juz po dwóch butlach jest

a jesli chodzi o róznice to peptki jest hydrolizatem serwatki a nutra jakims innym hydrolizatem nie pamietam

i duzo dzieci nie moze pic np pepti ale moze nutramigen i odrwotnie
ciekawe dlaczego nie?

a moja sie obraziła na mleczko HA i musialam jej kupic zwykły enfamil
poki co żadna alergia jej nie wychodzi
jedyne co mnei martwi to śluzowate kupy ale ma takie od początku i nic sie nie zmienilo

śliczne dzieciątka wasze

[ Dodano: 2010-07-12, 22:20 ]
no ja mam jeszcze z 10 do zrzucenia conajmniej
co prawda osiągnelam juz wage sprzed ciązy ale nie sprzed dwóch ciąż :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”