hormiga
Papla
Papla

14 lip 2010, 09:49

dzień dobry!

jagodkatorcik śliczny i pewnie pyszny, ale chyba sama go nie robiłaś co? A główna bohaterka jaka już duża! :ico_brawa_01: Co do pomysłu z wózkiem - niezły. Zawsze to lepiej mieć dzieci "pod ręką" a nie jedno w wózku a za drugim sie uganiać:) Kiedy wyjeżdżacie?

zborraszacun za złożenie spacerówki, jak bym ja miała swoją samą złożyc to może i by sie udało ale byłaby gotowa na zimę :-D A z tym spaniem to mam póki co szczęście, zobczymy czy mu się nie zmieni...

Qanchita nie ma to jak się dobrze wyspać nie? Ja tez nie narzekam-jak zwykle spanie super :-D U nas wczoraj była wielka burza i lało więc spało się też zupełnie inaczej :-)

A MÓJ SYNEK DZIŚ KOŃCZY 4 MIESIĄCE!!!! 4 miesiące temu o tej porze, jeszcze nic nie zwiastowało jego przyjści na świat.... :ico_oczko:
A my na urlopik sie wybieramy za 1,5 tygodnia, już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: Co prawda w Polsce, ale razem i przy okazji rodzinkę odwiedzę, a widziałam moją siostrę ostatnio rok temu...

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2010, 10:25

Zazdroszczę Wam tych urlopików :ico_sorki:

Mąż od wtorku zaczyna swój urlop ale chyba nigdzie nie wyjedziemy bo kasy brak :ico_zly:
Mieliśmy choć na 3 dni nad morze wyskoczyć ale wypadła nam naprawa auta i cała kasa na wakacje poszła :ico_zly:

hormiga
Papla
Papla

14 lip 2010, 10:27

Qanchita, szkoda, że nie możecie wyjechać...Ale nie martw się, za rok Jolcia będzie juz pędzać na dwóch kończynach i wtedy ją nad morze zabierzecie i będzie radocha!!!I przy okazji możecie mnie odwiedzić bo ja nad morzem mieszkam :-D A w tym roku nacieszycie sie sobą...A przecież mieszkacie w domu nie tak jak ja w bloku więc tez fajnie mieć urlopik w domu :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2010, 10:32

hormiga, no sama nie robilam alre musze sie kiedys skusić zrobic z takim nadzieniem

my jedziemy 30 lipca na 10 dni do pobierowa

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2010, 11:12

witam kochane
hormiga, szczepie skojarzoną ta wersja 1 kłucie, dodatkowo dałam szczepionkę na rota, narazie na pneumo się wstrzymuję troszkę przez kasę, poczekam chyba do roku i zaszczepię 2 dawkami :ico_puknij:
Qanchita, czyli obie w wadze piórkowej niemal jak siostry :ico_oczko:
jagodka24, piękny torcik, pięknie wyglądacie
zborrasuper wózio
Qanchita, my tez siedzimy w domu, więc łączę się w bólu
hormiga, a gdzie jedziecie może gdzieś w okolice południowego zachodu? jak tak to zapraszamy do nas :-D

Awatar użytkownika
Qanchita

14 lip 2010, 11:14

I przy okazji możecie mnie odwiedzić bo ja nad morzem mieszkam :-D
Ale fajnie masz :-D Chociaż jak masz morze na co dzień to pewnie tęsknisz do gór, co?
A gdzie dokładnie?

No masz racje, w domku o tyle dobrze że otwieram taras i jestem w ogrodzie (co prawda na razie nic prócz początkującej trawy tam nie mam).
No i może nadrobimy w spotkaniach rodzinnych :ico_oczko: A jak mąż mi się Jolką zajmie to przynajmniej nadrobię zaległości w porządkach, bo piętro mamy jeszcze surowe i wciąż dorzucamy tam gratów!

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lip 2010, 13:19

jagodka24, torcik wyglśąda pieknie i pewnie dobry był,co? a malutka nieźle juź urosła :ico_szoking:

[ Dodano: 2010-07-14, 13:19 ]
a ja dziś mam wychodne :ico_brawa_01: idę do kawiarni z koleżanką,której rok nie widziałam bo we Francji teraz mieszka.Chłopy same zostaną

hormiga
Papla
Papla

14 lip 2010, 13:56

jagodka a jakie to nadzienie? Uuuu do pobierowa to super, tamtejsza plaża ciągle wygrywa rankingi czystości i takich tam...Super

riterka - a ja odwrotnie - na pneumo szczepię a na rota nie zamierzam wcale. Może błąd robię, nie wiem. A na pneumo zamierzałam tez w przyszłym roku dopiero ale mnie pediatra nastraszyła i się głupia dałam wkręcic, a do żłobka go nie wysyłam innych dzieci tez nie mam, więc spoko mogłam poczekać :ico_zly: ale ta pediatra to w zastępstwie była, nie moja, i tak się dałam zrobić na szaro...No trudno A na wywczas jedziemy na mazury i na wschód Polski, w lubelskie, więc inym razem Cię odwiedzimy. Obiecuję :-D

Qanchitaja w Gdańsku pięknym mieszkam! :-D Co prawda nad morze jadę 30-40 minut samochodem, bo w dzielnicy odległej mieszkam, ale i tak fajnie jest. A za górami nigdy nie przepadałam więc raczej nie tęsknię, kocham morze i nigdy nie mam go dość :-D

AAA i zapraszam na muffiny czekoladowe z okazji 4 miesięcy Tymka, sama piekłam, polecam, szybkie i bardzo pyszne i łatwizna!!!

Awatar użytkownika
Qanchita

14 lip 2010, 15:06

AAA i zapraszam na muffiny czekoladowe z okazji 4 miesięcy Tymka
Mniam! 100 lat Tymek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2010, 17:27

hormiga, buziaki dla Tymka a co do szczepień to chyba każdy ma swoje zdanie mnie nasza nastraszyła a że mamy Jaśka i może cuda z przedszkola przynieść to też dałam się wkręcić :ico_puknij:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”