-ja bym blondem szału nie zrobiła (no chyba że platynowym)

- juz zacisnieteTrzymajcie kciuki za rekrutację na studia

- wrrr,to moze cos na e-bay sie uda taniego?zepsula nam sie spacerowka
Helen, fajna focia i jaka dluuuuuga sukienka

mi sie wydaje ze faceci nie mysla o takich rzeczaszmąż wczoraj wpadł na pomysł żebyśmy sobie niedługo drugie dziecko zrobili![]()
Przy naszych kłopotach finansowych?
a mi wstyd sie przyznac bo nawet nie widzialam kiedy majej zab wylazl przez te prace, dopiero mama mi powiedzialawypatrzylam na dole dwie kropeczki.maruda przez to straszna
u nas juz druga kiepska nocka, wczorajszej nocy Kiara budzila sie chyba co godzine, dzisiejszej troche rzadziej, ale byla przy tym bardzo niespokojna i strasznie sie krecila...W nocy było sporo płaczu... oczy mam na zapałki
alez sobie argument wymyslilale za to wiem ze on by tak nie chcial. boi sie ze go zdradze
to juz za tydzien, trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze ulozylo w nowym miejscuod sierpnia ide do 2 biura ale chyba po 5 godz bede siedziec
ja dopiero wczoraj zamowilam, a wlasciwie wylicytowalam na ebay lozeczko dla Kiary i bede musiala ja powoli przyzwyczajac do spania w nim, bo do tej pory spi z nami...bo tam spała ze mną w łóżku i może teraz nie chce sama spać
o, to juz taki siedzacykupiliśmy dziś fotelik samochodowy
- o matkoi probuje cos zimprowizowac,
- a moze jestes,conormalnie mi się ciąża przypomniała
- superprzeceny wiec mozna szalec
- super tronJustynka jedzie w nim jak królowa![]()
- uuu to ciezko bedzie...bo do tej pory spi z nami...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości