Hejka
Dzisiaj ładniejsza pogoda, ale na szczęście póki co upału nie ma

Wikulka już coraz sprytniejsza, ostatnio zaczęła się gibać przód-tył na czworaczkach, tak jakby chciała się rozpędzić do przodu. Właściwie to teraz już nie leży na brzuchu tylko z zawziętością ćwiczy nową pozycję. Siada już coraz częściej, ale na razie idzie jej to jeszcze z trudem.
Czy Wasze dzieciaczki też nie dają sobie zmienić spokojnie pieluchy?
inia ja jestem rocznik 84

więc jestem najmłodsza
Helen, Kiara wyglądała ślicznie w tej sukience, mała księżniczka

Ten wózek miałaś nowy? Straszny szajs teraz robią

Trzymam kciuki, żeby Kiara szybko przyzwyczaiła się do spania w łóżeczku, choć faktycznie może nie być łatwo
anusiek, możliwe, że to na ząbki te kupki. Każde dziecko przechodzi to po swojemu. Wika ostatnio źle śpi, przebudza się z płaczem i strasznie kręci i też widzę, że jej idzie druga górna jedyneczka. Na pewno dałabyś radę z dwójką dzieci, więc skoro mąż ma ochotę, to może warto pomyśleć

U nas przez ten wyjazd będzie trochę trudniej teraz się zgrać w odpowiednich dniach... Także nie wiem jak będzie z naszymi planami, bo mąż też chciałby mieć już drugie dziecko. A te pół roku, to takie założenie na dziś, bo jeśli będzie dobrze, to rozważamy 2-3 letnią rozłąkę. Trzymam kciuki za złożone CV
boi sie ze go zdradze

to faktycznie niech się puknie w głowę. Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała nie mieć zaufania do męża i odwrotnie też.
Shiva, może faktycznie Justynka się przyzwyczaiła do spania z Tobą. Super fotelik, też już się rozglądałam za jakimś nowym, ale poczekam aż będzie sprytnie sama siadać, bo na razie idzie jej to z wielkim trudem. Upatrzyłam sobie taki:
http://allegro.pl/item1149347776_coneco ... ratis.html niebieski na pewno zamówimy.
Rybka, to Zuzia musi być na prawdę silna