Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 20:53

I widze,ze do raczkowania sie bierze,normalnie pelza juz i to w tej kokilce!!!!!
:ico_szoking: wow, zdolna jest :ico_brawa_01: podobno "silna wola wszystko zdola" :ico_oczko:
,nawet przez sen,jak jej wypadnie a zlapie :ico_olaboga: o gdzies lapka to wklada
fajnie :-D

juz chyba znam przyczyne gorszych nocek Kiary, zaparcie ja jakies meczy, sili sie strasznie, a taka mini-kupke twarda robi :ico_olaboga: i nie wiem od czego to, pewnie i w nocy jej brzuszek dokucza :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 21:28

Helen, to nieciekawie..moze dawaj jej koperek,sliwki i gruszki? u nas to dziala, a po gruszkach rano to mamy caly dzien srytania :ico_oczko:
moje dzieci w koncu padly...a mnie zamiast na spanie to wziela ochota na cos slodkiego..a nie mam w domu,maz tez w pracy wiec lipa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 21:42

dawaj jej koperek,sliwki i gruszki?
dalam wczoraj i dzisiaj sliwki z gruszka (ze sloiczka), ale nie przynioslo to efektu :ico_noniewiem: w koncu dalam jej niedawno czopek homeopatyczny i przyszla kupka :-) moze dam jej jutro tarte jabluszko
ochota na cos slodkiego..a nie mam w domu
u mnie cos powinno sie znalezc, szkoda, ze nie mieszksz po sasiedzku :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 21:51

Helen, mimo to dziekuje za wirtualny poczestunek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 22:35

mimo to dziekuje za wirtualny poczestunek
na zdrowie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 lip 2010, 23:14

anetka607, nie wracam bo moja firma jest niewypłacalna.
Już mi zalegają z dwiema wypłatami :ico_placzek:
zwolnili cały mój dział... niby mogę wrócić, bo tego nie mogą mi zabronić ale płacić nie będą. Ludzie się z nimi sądzą...ale nie wiadomo kiedy wypłacą zaległe pensje.

Shiva, możliwe że tak sypia źle bo się przyzwyczaiła, u mnie było to samo po powrocie a też ze mną spał...

Rybka, pokazałam mężowi zdjęcia Twojej Zuzi i opowiedziałam co i jak...poryczałam się...kurcze
mąż mój kazał Was pozdrowić i przekazać ża trzyma kciuki za małą...
Naprawdę brak mi słów, dla Ciebie ile musiałaś przejść...

Mój Kamil kojarzy Cię troszkę bo jak byłam na patologii to prosiłam chyba go kiedyś żeby Ci wysłał wiadomość...

Mi też się zachciało coś słodkiego...ale zjadałam 2 marchewki :-) też były słodkie.
Maluch strasznie nam płakał, nie wiem co mu się stało. Budził się co 5 min i w ryk, nawet noszenie nie pomagało...
na szczęśćie już smacznie śpi.

dziś wysłałam cv do 9 szkół językowych, ciekawe czy się odezwą.

Ps. Rybka, no chyba nie jestem chociaż licho nie śpi... głowy bym nie dała obciąć.
:ico_oczko:

spokojnej nocy życzę nam wszystkim.

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

27 lip 2010, 08:52

nie wracam bo moja firma jest niewypłacalna.
masz racje bo nie ma do czego

shiva fotelik syuper i jaki tani :ico_szoking: ja nie musze kupowac bo siostra powiedziala ze dla malej kupi na urodziny i pod choinke fotelik wiec mam z glowy :ico_sorki:

ja tez mam ochote ostatnio na slodycze, ale mam w nadmiarze wiec jem :ico_wstydzioch: ale tez jestem madra bo jak sie objem ciastek lub czekolady to rezygnuje z kolacji :-) cos kosztem czegos, a dzisiaj sie wcisnelam w spodnie w ktore nie wchodzilam przed ciaza :ico_brawa_01: a myslalam ze nigdy w nie nie wejde, teraz jestem zalatana i jem ile sie da i nie tyje :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-07-27, 08:53 ]
moja tez kiepsko sypia a cyca 2 razy w nocy doi :ico_szoking: i dlatego jeszcze cos mam bo w dzien nie dostaje

Awatar użytkownika
inia1985

27 lip 2010, 09:17

Hejka :-D

Dzisiaj ładniejsza pogoda, ale na szczęście póki co upału nie ma :ico_sorki: Wikulka już coraz sprytniejsza, ostatnio zaczęła się gibać przód-tył na czworaczkach, tak jakby chciała się rozpędzić do przodu. Właściwie to teraz już nie leży na brzuchu tylko z zawziętością ćwiczy nową pozycję. Siada już coraz częściej, ale na razie idzie jej to jeszcze z trudem.

Czy Wasze dzieciaczki też nie dają sobie zmienić spokojnie pieluchy?
inia ja jestem rocznik 84 :-D
więc jestem najmłodsza :ico_oczko:

Helen, Kiara wyglądała ślicznie w tej sukience, mała księżniczka :ico_brawa_01: Ten wózek miałaś nowy? Straszny szajs teraz robią :ico_olaboga: Trzymam kciuki, żeby Kiara szybko przyzwyczaiła się do spania w łóżeczku, choć faktycznie może nie być łatwo

anusiek, możliwe, że to na ząbki te kupki. Każde dziecko przechodzi to po swojemu. Wika ostatnio źle śpi, przebudza się z płaczem i strasznie kręci i też widzę, że jej idzie druga górna jedyneczka. Na pewno dałabyś radę z dwójką dzieci, więc skoro mąż ma ochotę, to może warto pomyśleć :ico_oczko: U nas przez ten wyjazd będzie trochę trudniej teraz się zgrać w odpowiednich dniach... Także nie wiem jak będzie z naszymi planami, bo mąż też chciałby mieć już drugie dziecko. A te pół roku, to takie założenie na dziś, bo jeśli będzie dobrze, to rozważamy 2-3 letnią rozłąkę. Trzymam kciuki za złożone CV
boi sie ze go zdradze :ico_puknij:
to faktycznie niech się puknie w głowę. Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała nie mieć zaufania do męża i odwrotnie też.

Shiva, może faktycznie Justynka się przyzwyczaiła do spania z Tobą. Super fotelik, też już się rozglądałam za jakimś nowym, ale poczekam aż będzie sprytnie sama siadać, bo na razie idzie jej to z wielkim trudem. Upatrzyłam sobie taki: http://allegro.pl/item1149347776_coneco ... ratis.html niebieski na pewno zamówimy.

Rybka, to Zuzia musi być na prawdę silna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2010, 11:46

dzien dobry :-)
za nami kolejna gorsza nocka... Przed 3:00 Kiara bardzo sie krecila, zaczela krzyczec... Przy okazji zdenerwowalam sie na meza, bo mnie pouczal - w gebie to kazdy mocny... Kazalam mu w koncu isc spac, to stwierdzil, ze nie moze zasnac, jak Kiara placze :ico_zly: Po jakims czasie dalam jej jeszcze jednego czopka, na szczescie pomogl i przed 4:00 znow udalo mi sie polozyc niunie spac. Ale spala niespokojnie, ostatecznie przewrocila sie na brzuszek i tak spala juz do rana. Po raz pierwszy spala na brzuszku, wiec ja bylam niespokojna i co chwile budzilam sie i sprawdzalam, czy ma wolny nosek... Obudzilam sie z bolem glowy, ale najwazniejsze, zeby jej w koncu troche ulzylo.
Mi też się zachciało coś słodkiego...ale zjadałam 2 marchewki :-) też były słodkie.
gratuluje pomyslu i silnej woli :ico_oczko:
teraz jestem zalatana i jem ile sie da i nie tyje :ico_oczko:
praca zawodowa ma jednak zalety :ico_oczko:
inia1985, jaki ladny ten fotelik... a w tej ofercie dodatkowo daja taki smieszny rowerek :-D ale na to nasze maluchy maja jeszcze czas...
A Wasze dzieciaczki waza juz wymagane do tych fotelikow 9kg? Kiara nie wazy jeszcze nawet 7,5kg, ale to taki kurdupelek :-D

[ Dodano: 2010-07-27, 11:56 ]
zapomnialam dodac, ze maz pogrzebal przy tym oparciu od spacerowki, cos wymontowal, cos przykrecil i na razie sie, odpukac, trzyma...

anetka607

27 lip 2010, 13:23

Czy Wasze dzieciaczki też nie dają sobie zmienić spokojnie pieluchy?
moja skacze wiec zawsze ma byle jak nalozone :ico_zly:
A Wasze dzieciaczki waza juz wymagane do tych fotelikow 9kg?
moja do roku powinna sie miescic :-D
zapomnialam dodac, ze maz pogrzebal przy tym oparciu od spacerowki, cos wymontowal, cos przykrecil i na razie sie, odpukac, trzyma...
:ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”