inia1985, fajna ta spacerówka. A co do studiów - to trzymam kciuki by ruszył Twój kierunek. Teraz ogólnie jest mniej studentów, więc pewnie do września przedłużą nabór.
iw_rybka, bardzo się cieszę, że już jutro Zuzia będzie miała zdjęty ten gips

A z tym wprowadzaniem jedzenia to masz rację. Owszem można się wzorować na schematach, ale trzeba tez trochę brać wszystko na własny rozum. Moja ciotka (zresztą Wielka Pani Pedagog

anetka607, Agrestu jeszcze nie dawałam za to poziomki i maliny Justynka uwielbia

anusiek, strasznie Ci współczuję. Niestety niektórzy faceci tak maja, myślą zupełnie innymi kategoriami. A przecież rodzina jest zawsze na pierwszym miejscu. A kolega powinien to uszanować

A z tym wstawaniem, Justynki to na szczęście tylko próby narazie. ja jej nie pozwalam stawać - chyba że na kilka sekund by jej nie zniechęcać. Chociaż jeśli wda się w rodzinę męża to szybko zacznie chodzić. - bo tam zwłaszcza dziewczynki zaczynały chodzić w wieku 8-9 miesięcy

to może z bitą śmietaną? Zawsze smaczny i co najważniejsze - nie jest mocno słodkia ja nadal nie wiem, jakiego torta mam mezowi upiec.

Helen , śliczne zębolki