żebyś wiedziałapewnie po tej apetycznej fotce z Mają...???
jednakJa wróciłam z wyprawy do centrum z... urządzeniem do gotowania na parze
ech skad ja to niestety znam........troche nam bylo bidnie ostatnio i juz wyczekiwalam wyp;laty, wszystkie przekaski si pokonczyly a ja akurat wtedy mialam takie zachcily
u mnie ostatnio bylo 8 kg na plusie, teraz az sie boje wejsc, ale podejrzewam, ze 10 juz jest mnie wiecejwazylam sie wczoraj i niby 4 kg
no to istnieje duuuze prawdopodobienstwo, ze wlaniesz komus ladny prezentno a z tymi urodzinami ja mam termin na 17, 19 ja mam urodziny a 20 moja mamusia
no ja tak samokarolina-ch napisał/a:
troche nam bylo bidnie ostatnio i juz wyczekiwalam wyp;laty, wszystkie przekaski si pokonczyly a ja akurat wtedy mialam takie zachcily
ech skad ja to niestety znam........
eeeeee no własnie................ciekawe gdzie sie podziewa nasza justysia????????????????????
jak ty to robisz? Mi już przybyło ok. 10 kgwazylam sie wczoraj i niby 4 kg na plusie
to może uda ci się i będziecie razem świętowac urodzinkimam termin na 17, 19 ja mam urodziny a 20 moja mamusia
no to poszalejemy 21 sierpnia bo ja też tego dnia bedę na weselumamy jeszcze 21 sierpnia wesele i musze sobie cos kupić bo w nic nie wejde
ja usg nie wiem kiedy, ale 31 sierpnia mamy to echo serduszka naszej Maji i az cala sie trzese jak o tym pomysle bardzo sie boje o nasza malenkausg bedę miała dopiero pod koniec sierpnia.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość