- hmm,a wiesz,ze nawet fajniebo już nie pamiętam

- a po co to?nie zbadali poziomu wit d
- ale fajne,nie widzialam jeszcze czegos takiego.No chodzik to to nie jest,nie powinien szkodzic bioderkomco o tym myślicie?

Stawiamy za pierwszy zabek Zuzi

- dziekioby przyniosła szybkie efekty
- ta choroba,to jak wieczna ciaza i to w najgorszym,bo 1 trymestrzeEhh hormony nadal mi szaleją
- jejku,jak to sie objawialo? Ja mojej prawie nie daje wit Dbo mieliśmy podejrzenie krzywicy
moja zasypia i spi ze mna, ja rozwiazuje krzyzowki a ona sie kreci az padnieczy wy po kąpieli i karmieniu odkładacie dzieciaki do łóżeczka i same zasypiają?
dobrze ze biedak chociaz to jetylko na cycu odkąd się zaczęły te choroby...
superStawiamy za pierwszy zabek Zuzi
ja czekam, az Kiara nauczy sie sama siedziec. Mysle o drewnianym krzeselku...Kupilismy dzis fotelik Zuzce do karmienia
trzymam kciukichętnie mnie zatrudni jeśli tylko zbierze się grupa chętnych do nauki
moze sie sprawdzic, wczoraj w sklepie z artykulami dzieciecymi wsadzilam Kiare na chwile do chodzika (tyle tu bylo mowy na ten temat, postanowilam sprawdzic opinie Kiaryzamawiam to coś...
to dobrze, przynajmniej sie nie odwodni... zycze szybkiego powrotu do zdrowkapije jak smok-potrafi prawie litr wody dziennie wyzlopac plus cycek
- no wlasnie ja mialam takie dla Andrzejka,tylko firmy Coneco,a to bylo tanszefajnie że siedzenie można ustawić 3 stopniowo i wysokość też.
- aha,oka krzywice się stwiersza na podstawie badań, ciemiączko się też nie zrasta.
- moja Zuzka tez dzis troszke zle spala,budzila sie na jedzenie i kokosila strasznie,a to tulic,a to odkryc,za chwile przykryc i ostatecznie zasnela przy cycusiumały jęczał w nocy
- tez je ogladalamtylkko dodatkowo z bujakiem
- superpracę może będę miała
- haha,fajnie to musi wygladacciagnie super przez ta slomke
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość