Jeżeli będziesz musiała dopłacić to zgłoś się do PCPR-u tam uzyskasz dopłatę na resztę kwoty ,pod warunkiem ,że nie przekroczysz limitu zarobków na jedną osobę w rodzinie .W moim przypadku nie przekraczałem limitu 1200 zł na osobę
no takiej kwoty na ososbe to na pewno nie przekrocze

mamy dużo mniej ale nie na tyle mało zeby załapac sie na coś wiecej po za zasiłkiem pielęgnacyjnym ale i tak dla rządu jestesmy wybitnie bogaci
czyli1800 z NFZ +PCPR= 4500 ZŁ.
no to za taka kwote to bede juz chyba mogła zakupic jeszcze lepszy wózek..
a miałaby prośbę czy mógłbys w swojej rzyczliwości polecic mi jakies stronki z wózkami (tylko ze mi chodziło by o wózki w stylu maclaren mx3 - jeśli wiesz o czym mowa... moja córka chodzi samodzielnie tylko dłuższe spacery sa dla niej udręką bo boli ją nóżka i wtedy musze ją nosic
stronki możesz mi wysłac na pw bo tutaj linków wklejac nie można - jeśli byś mógł
podejrzewam że zachorował po szczepionce 3w 1,którą dostał w 3 mc. życia.
no niestety ale osobiscie opiekowałam się dziemi ktore urodziły sie zupełnie zdrowe a po szczepionce utrata kontaktu z nimi i autyzm albo inna choroba

moja Karolina na pewno po szczepionce nie zachorowała ale lekarze po porodzie nawet słowem sie nie odezwali ze z nią jest coś nie tak.. dopiero w domu po jak przeglądałam ksiązeczke zdrowia zobaczyłam ze nie dostała 10 pkt tylko 8, ze była podduszona i po dłuzszej obserwacji zaczęliśmy zauwazac ze z Karolinka nie wszystko jest w porządku...
z góry dziękuję za już okazana pomoc

pozdrawiam