Kupiłam krzesła...ale tylko 2...stwierdziliśmy, że jednak weźniemy 2...i tylko 2 takie były jak chcieliśmykupilas krzesla pewnie jak wymierzylas to i 4 sie zmieszcza
Właśnie wczoraj tam patrzyłam i trochę kupiłam...popatrz w auchan na sali
do przedszkola takie rzeczy kupujesz.bo przecież dojdą jeszcze kredki, plastelina i takie duperelki...
superi tylko 2 takie były jak chcieliśmy
Jeszcze tego nie kupuję - czekam aż powiedzą żeby kupić...tak słyszałam, że gdzieniegdzie chcą, żeby dzieci miały kredki i te ine rzeczy...ja czekam aż powiedzą, ale kasę lepiej mieć przygotowaną...do przedszkola takie rzeczy kupujesz
do ELF-aa gdzie on bedzie chodzil?
A majtki, rajstopki, husteczki, ...to będzie nosił...plecak chyba tez zbyteczny jest ,przeciez nie bedzie tego nosil co dzien
w razie wpadki siuskowej masz na zmiane we woreczku one na pewno tak powiedzaA majtki, rajstopki, husteczki, ...to będzie nosił...
A właśnie, czy Elf jest w wakacje też otwarty? czy jest miesiąc przerwy?Zuzka chodzi do Elfa
no właśnie obawiam się, że te wpadki będą miały miejsce 5 razy dziennie...mały zaczął popuszczać...za późno woła i uważa że tak jest dobrze...im bliżej przedszkola tymbardziej moje dziecko dziecinnieje...w razie wpadki siuskowej
nie przejmuj sie tym wcale ,tam panie maluchy przebieraja w papmersy ,dasz tyle ile trzeba iych pampkow i tyleza późno woła i uważa że tak jest dobrze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość