buzok14, moja teściowa jadła jabłka kilogramami,ponoć na syna...
ja nie mam, w sumie uwielbiam winogrony i nektaryny ale to nie jakaś zachcianka bo zawsze je lubiłam i truskawki.
Na początku chciało mi się fast foodów ,kotletów itd i myślałam,ze to syn będzie ale te zachcianki mi przeszły.Na dziewczyny miałam chęć na bułeczki słodkie,pączki,chleb z dżemem
a teraz...ani mięsa ani słodkości,w ogóle to mam słaby apetyt,zupy mi smakują a nigdy nie jadłam za bardzo.
chyba najbardziej owoce i płatki na mleku.więc chyba ci za bardzo nie pomogłam
Aga_86, z tym lataniem to jest tak że zależy od linii lotniczych więc jak będziesz zamawiała bilety to czytaj uważnie.Nie wpuszczają zazwyczaj od 34 lub 36t ciąży ale zaświadczenie lepiej mieć nawet wcześniej bo mogą wymagać,że ciąża nie jest zagrożona.
takie zaświadczenie wystawi ci lekarz ogólny u nas to JP.
Wystarczy,że napisze ,że ciąża nie jest zagrożona ,który to tydzień ,kiedy poród z resztą lekarz powinien wiedzieć o co chodzi.
lepiej nie ryzykować jechać bez tego bo co jak cię wrócą ?
gaga22, dołączam się do kawusi
buzok14, ja w różu nie koniecznie kupuję choć lubię ale często są aplikacje np jakiś stateczek to już chłopski
czy kwiatuszek no to babski
a takie całe białe bez aplikacji to mis ie nie podobają no wiem,może też być żółte czy zielone no ale właśnie często są te aplikacje
ja kaftaników,koszulek,śpiochów wcale nie będe kupować,nie lubiłam tego używać no może czasem śpiochy.
Teraz pokupię body z długim i krótkim,półśpiochy i pajacyki i to wszystko
no i jakieś cieplejsze wdzianka bo to zima będzie