no Lenka ju ztez ladnie siada. i tak pol raczkuje pol pelza p[o podlodze

wogole dumna jestem z meza.wczoraj znow bylam u siostry w parcy na jarmarku i D z dzieciakami zostal to Lena prawie caly dzien spala

U nas się tak zaczęło a po tygodniu już ładnie raczkuje.no Lenka ju ztez ladnie siada. i tak pol raczkuje pol pelza p[o podlodze
Kiara tez ze slomki pije, bo z zadnej butelki i niekapkow nie chcialaWięc dzisiaj zamówiłam mu na allegro ubek niekapek ze słomką
ja juz jej nie jestem potrzebna...
Moja też nie chce i pije tylko z piersi dalej - jak mnie nie ma to je zupki, kaszki, deserki, wszystko łyżeczką i wodę lub herbatkę z kubka z dziubkiemU nas był straszny problem jak wracałam do pracy bo Kacpi za żadne skarby nie chciał pic mleka z butelki.
Moja też robi takie brzuszki ale od razu z rozpędu na bok się wywraca jak usiądziemoje dziecko wczoraj po raz pierwszy usiadlo z lezenia i to nie przez przekrecanie, tylko sila miesni brzucha, zgiela sie wpol i siedziala
widzisz twoja jest zdolniejsza od mojej bo mojej dopiero niedawno sie to udalomoje dziecko wczoraj po raz pierwszy usiadlo z lezenia i to nie przez przekrecanie, tylko sila miesni brzucha,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość