ale kto mówi o faszerowaniu się lekami??
wiem o jakim artykule mówisz wiele się ich naczytałam (wiadomo lekarze nie mówią wszystkiego) ale gdy brzuch boli to nie wolno tego ot tak lekceważyć. jedna tabletka raz na kilka dni nie spowoduje aż takich skutków ubocznych jak piszą.
wiadomo ile ludzi tyle opinii każdy organizm reaguje inaczej i każdy chce by maleństwo urodziło się zdrowe silne i we właściwym czasie.
Rozmawiałam z moją Pani doktor na temat leków które mi daje 4 razy nospa forte,7 razy fenoterol plus tyle samo isoptinu plus mucosolwant ,luteina 3 razy.Powiedziała mi tak nospa jest bezpieczna,fenoterolem leczy się dzieci w brzuszku które mają zły przepływ tlenu,ten lek powoduje dobre dotlenienie i isoptin to samo a mucosolwant to jest na płucka dizecka .a jak kiedyś lekarz ze szpitala na recepte mi wypisywał scopolan to ja zapytalam się czy nie przesadza bo wypisywal na moją durną macice co się dało ,jakie wolno które dzialaja na macice,to zapytałam się czy oby nie przesadza tyle leków naraz (około 6 naraz) to mi powiedział"żartujesz?? moje pacjentki tyle leków wysypują z 1 rękawa a jeszcze mają 2 rękaw i po nogawkach też sa"