dużaAsia ma też 80 cm.

ja tez chowam, za 3 tyg siory wesele kto wie czy za niedługi czas cos sie nie narodzia ciuchy Adasiowe idą na strych na razie :)

iw_rybka, powodzenia na rehabilitacji, teraz powinno byc widac efekty

dużaAsia ma też 80 cm.
ja tez chowam, za 3 tyg siory wesele kto wie czy za niedługi czas cos sie nie narodzia ciuchy Adasiowe idą na strych na razie :)
odpoczywaj poki mozeszJednak zrezygnowałam z tej pracy
Już raczkuje z prędkością rakiety i pęknie jej już idzie stawanie przy meblach, nawet pierwsze kroczki zaliczyła
ja wlsaciwie nic malej nie kupilamtak piszecie, że macie dużo ubranek
powodzeniajak będzie wszystko ok, to działamy
moze zabki? moja juz kompletnie od 3 dni bez cyckaA ostatnio sie zbuntowala i od kilku dni nie chce jesc obiadkow... jedynie cycusia nie odmowi...
jeśli chcesz mieć kolejnego dzidziusia w najbliższym czasie to chyba rzeczywiście lepsze rozwiązanie....Jednak zrezygnowałam z tej pracy, tak więc póki co zostaję na wychowawczym
brawa dla córci i babciWikusia była z babcią, spisała się na medal
no to wielkie gratulacje. Zdolna córcia to i mamusia dumnauż raczkuje z prędkością rakiety i pęknie jej już idzie stawanie przy meblach, nawet pierwsze kroczki zaliczyłaAch, dumna z niej jestem, mimo, że nie robi jeszcze papapa, ani nie podaje zabawek i przestała też gadać
superZa to mamy mały sukcesWikusia przestała się domagać jedzenia w nocy
Cieszę się z tego jak głupia
dzięki, mam nadzieję, że tak będzie. Wczorajszy wieczór z tych gorszych, znowu ryk przez 20 minutpogratulować konsekwencji, na pewno po jakimś czasie będziecie zadowoleni, że postawiliście na swoim
może jest tak jak pisze dorotaczekolada, że kolejne zęby idąA ostatnio sie zbuntowala i od kilku dni nie chce jesc obiadkow... jedynie cycusia nie odmowi...
super, wyszalała sięTosia tak była przejęta tymi dniami adaptacyjnymi w przedszkolu, że po powrocie padła i śpi
ehh czasem tak bywa, człowiek się cieszy że ma chwilkę dla siebie, a tu zaraz koniec spania.....Alem se poczytała Adaś właśnie postanowił wstać
tez gratuluje..u nas nocki dziwne. mala czasem tylko 2 lyki wezmie i zasnie. albo smok jej wypada is ie wierci. dzis chyba z 8 razy wstawalaminia1985 napisał/a:
Za to mamy mały sukces Wikusia przestała się domagać jedzenia w nocy Cieszę się z tego jak głupia
super u nas niestety nadal jedzonko nad ranem tak między 4 a 6 w zależności o której wstaje mały urwis....
ja nie narzekam. ja moge czytac i inne rzeczy robic nawet jak mala nie spi. daje jej zabawki do lozeczka,gadam czasem do niej i mam spokojehh czasem tak bywa, człowiek się cieszy że ma chwilkę dla siebie, a tu zaraz koniec spania.....
stąd to marudzenie pewniechyby w koncu gorne jedynki jej ida, juz dlugo wampirkiem nie zostanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości