moj sie obudzi napewno w reka w nocniku ale bedzie juz zapózno.mój ma juz z jakas dziecko ale mnie nakitowal ze ona go zdradzila i z nia nie jest.zostawił ja jak w ciazy była i chcieli dziecko.mnie tez zostawil tzw uciekl.ja nazwiska jego nie daje i chce zeby był ojcem nieznanym bo jak sie dowiedzialam ze jego taty miał dzieci z 4 paniami to pomyslalam ze moze on tak samo sobie mysli .jego tato był bardzo przystijny i moze dlatttego. tez myslalam nad tym zeby nie brac alimentów i poprostu nie miec z nimi nic wspolnego.hej przykre to wszystko ale musimy być silne dać rady tym gnojom . Kiedys tego pożałują obudzą się jak już będą naprawdę dorośli i wtedy pomyślą JAKI JA JESTEM GŁUPI niestety wtedy już będzie za póżno a my juz będziemy mieć wspaniałe rodzinki i to będzie ta satysfakcja że mamy ten lepszy świat i świadomość że zły- tatuś żałuje teraz
ŁATWIEJ SOBIE PORADZIĆ Z NIENAWIŚCIĄ NIŻ Z NIESZCZĘŚLIWĄ MIŁOŚCIĄ .
a co do alimentów to trochę czytałam na ten temat i musiałabyś założyć sprawę o alimenty a jego doprowadzi nie pamiętam jak to się nazywa ale jakaś instytucja państwowa która się zajmuje poszukiwaniem osób za granicą takiego jeżeli go nie znajdą to wtedy zostaje ci fundusz alimentacyjny lub sprawa o alimenty od rodziców jego.
jestem polką i mam dyslekcje i dysortografie.Wiem że ciężko się czyta już nie raz jak pisałam na jakims forum mi to mówili.Jakiś taki dziwny mam styl pisania.A wyprocowania zawsze pisalam na 2:D a jak potem mama mi zaczeła pisac to tez miałam ,bo już sie przyzywczaili ze daja mi zawsze 2:Dwybaczcie za ten styl pisania,obiecuje że będe się starać i 7 razy czytac co napisałam:DTo wtedy na pewno nie będziesz mogła mu założyć sprawy o alimenty.ja nazwiska jego nie daje i chce zeby był ojcem nieznanym
pysia29, ty jesteś Polką??? Bo czasem trochę ciężko się czyta twoje posty.
ja rozmawiałam z adwokatem i powiedział że najlepiej nie podawać ojca potem założyć sprawę o ustalenie ojcostwa i o pozbawienie praw rodzicielskich. wtedy jest większa szansa na pozbawieni tych praw , bo bedzie to świadczyło że ojciec się nie interesował dzieckiem w ogóle .
tego co jeszcze się dowiedziałam to można już w czasie ciaży założyc taki pozew o alimenty wtedy ojciec dziecka płaci ci teraz już pieniądze na wyprawke lekarzy lekarstrwa i musi cię utrzymywac trzy miesiące przed porodem i po jak się nie mylę .
też m,yślałąm aby zotawić go i zapomnieć ale stwierdziłam żę będę żądać wszystkiego co się należy i spróbuje go pozbawić praw do dziecka
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość