Witam wszystkich odwiedzających forum, mam problem
, pewnie taki sam jak wiele innych kobiet(bo to przede wszystkim właśnie do nich kieruję ten post). Noszę buty rozmiar 41, wlaściwie to większe 41, czyli na dobra sprawę musiałbybyć to 42. I jak na pewno jak wiekszości z was bardzo ciezko jest mi dostać wygodne buty.(nie mam na myśli adidasów). Z reguły w sklepach rozmiarówkę maja do 41 tyle ze to 41 jest z reguły za małe. Czasem dostanę na siebie jakies buty, ale te chwile to tak zwane "usmiechy losu"...J Kobietki z dużym rozmiarem 41 i wiecej, podpowiedzcie gdzie kupujecie buty na siebie, w jakich sklepach są większe rozmiary? Chciałoby się powybrzydzać w sklepie i kupić te buty które nam wpadły w oko i najbardziej sie podobają, a tu się okazuje ze na kilkadziesiąt dostępnych par tylko jedna jest 41 i na dodatek koszmarny model..!ahh..i taka właśnie polska rzeczywistośc, producenci nie dbają o takie kobiety
, jakby one w ogole nie istniały..A więc jeśli wiecie w jakich sklepach jest szerszy wybór takiego wiekszego obuwia-proszę napiszcie. Najbliżej mi do Trójmiasta, Torunia. Może ktoras z Was wie gdzie tam szukać? (Słyszałam gdzieś ze włoskie obuwie jest produkowane w rozmiarach nieco wiekszych, moze wiecie jakie konkretnie marki
to sa? ) Pozdrawiam serdecznie,