Witajcie.
Weekend bardzo udany, co prawda Justynka miewała chwile gorsze, gdy marudziła i płakała, ale dopiero dziś okazało się, że to 6 ząbek się przebijał. Spacer z koleżanką zaliczony, pogoda dopisała. Po południu odwiedziliśmy moją babcię, niestety byliśmy krótko, bo tylko 20 minut. Justynka strasznej histerii dostała

Tylko u mnie na rękach się uspokajała i to też gdy wyszłam z nią do innego pokoju. Ona po prostu się boi babci, drażni ją jej głos. Widziałam że babci jest trochę przykro, zwaliłam winę na ząbkowanie i niewyspanie
Potem byliśmy u znajomych i ich 11 miesięcznego synka. Tym razem Justynka z Kubusiem dobrze się bawili. On śmigał po pokoju pchając przed sobą stolik na kółkach (nie uznaje chodzików

) a Justynka za nim na czworakach. Do domu wróciliśmy o 21, gdzie okazało się że kolejni goście na nas czekają.Przyjechał kuzyn z żoną i dzieciakami. Przywieźli nam 4 reklamówki ciuszków dla Justynki. Dziś cały dzień przebieram i piorę
Niestety muszę kończyć, bo moja marudka zaczyna jęczeć. Mąż mi się rozchorował i kazałam mu do łóżka się położyć
Fotki świetne, a minki dzieciaków bezbłędne
Życzę zdrówka dla Asi
Resztę postaram sie napisać później
[ Dodano: 2010-09-13, 16:07 ]
mikusia , super, ze wypad do ZOO taki udany. A zdjęcia bomba
inia1985 , gratuluję ząbka

A co do teściów, to rzeczywiście jacyś tacy dziwni. Na ich miejscu zamknęłabym tego psa w innym pomieszczeniu, bo o tragedię nie trudno

Wcale Ci sie nie dziwie, że nie lubisz tam jeździć
Udanego spotkania z koleżanką
anetka607 , Gratuluję ząbka

No Klara robi niesamowite minki. A jak ładnie stoi przy tej zabawce
Co do basenu to u nas jest o 3 miesięcy, ale to jest zorganizowana grupa, z instruktorami itd. ale nie wiem czy sam rodzic tak po prostu może korzystać z basenu z takim dzieckiem
graz1974, koniecznie daj znać co Ci powiedział lekarz, może to trzydniówka, choć raczej za długo ta gorączka trzymała
anusiek, fajnie, że się synek sam tak ładnie bawi. U nas to rożnie, zależy od dnia, czasem Justynka pięknie się sama bawi a czasem nie można jej zostawić nawet na chwilę.
Trochę długo ten @ Ci się spóźnia, koniecznie daj znać jak zrobisz test
Juz szosty dzien meczy mnie bol glowy, z tym, ze od 3 dni nie jest to bol ciagly,
strasznie Ci współczuję

Taki ból głowy jest wykańczający, a co dopiero trwający tyle czasu
ja tez musze sie niedlugo wybrac, tak juz to sobie od jakiegos czasu obiecuje...
no to czas się wybrać, u nas niestety najbliższe ZOO jest ponad 200 km od nas
Niestety samopoczucie nie jest lepsze. Nie wiem, to chyba jakoś ciśnienie tak na mnie działa dzisiaj. Oby jutro było lepiej.
to trzymam kciuki by samopoczucie się poprawiło
Justynka zasnęła, więc teraz dotrzymuje tatusiowi towarzystwa w sypialni

Justynka potrafi już do 10 sekund sama ustać, bez trzymania

Ale raczej nie lubi, gdy ją puszczam, zaraz szuka moich rąk by się podeprzeć