osita, też mam taki kubek nescafe, ale sie wyszczerbił i schowałam głęboko do szafy..
Ja mam chyba z 8 storczyków, innych kwiatów nie mam, bo albo uschły, albo zgniły, nie mam zupełnie ręki do kwiatów, a storczyki o dzowo się trzymają, nawet mam już 3 swoje własne, tzn te które kupilam wypuściły badyla i zamiast kwiatków był nowy storczyk, z czego jeden już odcięty i posadzony, no i wypuscił mi molejnego, a reszta czeka na korzonki i też pójdą do doniczek. Jak dla mnie to są kwiaty bezproblemowe, bo podlewam jak się przypomni, czyli nie za często i żyją, czasami dam im treoche nawozu, ostatnio chyba z zeszłym roku podlewałam,,, Moje tez strasznie dostały po nonono latem, słońce popaliło liście, ale te spalone odpadły i wypuścił nowe..
DZiewczyny chyba ktoś nademną czuwa, bo jutro rano będe miała nowy wózek, tzn używany, ale ponoć w bardzo dobrym stanie, po 1 dziecku, koleżanki syn wyrósł i nie ma co zrobić ze spacerówką, bo mają małe mieszkanie.. co prawda brakuje mu barierki, ale patrzyłam na allegro i nowa kosztuje 35 zł i jedno koło jest inne, tzn wszystkie sa pompowane, ale 3 są szprychowe a jedno ma coś jakby alufelgi, bo z tym od kompletu coś im się stało i mąż kolezanki założył jakeś od innego wózka, ale dla mnie to nie problem.. wygląda tak
http://allegro.pl/bertini-x4-spacerowka ... 47456.html nasz jest czarno granatowy. Ponoć bardzo wygodny dla dziecka.. Zobaczymy jutro rano, mają być koło 8-9