[ Dodano: 2010-09-15, 16:40 ]
anett1987 a co wykryto u Waszej malej jesli mozna wiedziec...i zycze oby wszystko bylo w porzadku z maluszkiem

kurcze ja mam po Wiku - uzywany byl tylko raz - jak ze szpitala wychodzilam no ale teraz zima bedzie to co innego i sie zastanawiam czy kupic bo na ten wylal mi sie sok jakis ciemny i plama zostala i troche wstyd taki do szpitala braca no i rozkow. Ale to juz w pazdzierniku.
ja z wikiem kupowalam ladne i dosc drohie i teraz bym już nie kupila bo gryzon i tak je cale pozarl - mikolaj bedzie sie musial zadowolic :) a wiko przejdzie do kojca :)ja chce kupic lozeczko i upatrzylam sobie jedno na allgro z kompletem poscieli ale piekny ten komplet i chyba zmaowie z dowozka do uk wyjdzie w miare
ja przytylam 8 ale nie martw sie w pierwszej ciąży przytylam ponad 30 i wszystko zrzucilam w 2 miesiace wiec jestem zywym dowodem, ze da rade - a 10 to myśle normalny przyrost :)a waga pokazuje już + 10 kg
a mi sie przypomnialo ze zapomnialam sie Wam pochwalić - teraz już Wiko nie tylko śpi sam w swoim lóżeczku ale tez wieczorem wsadzam go do niego daje kubek mleka i wychodze i on usypia samiutki i nic nie wola nawetW. usypia Krzysia
pieczarka rośnie z grzybni w szczególności na polanach w srodowisku naturalnym a tu masz tak dla jasnościjustysia z kim nie rozmaiwasz to co innego mowi ja uwazam ze pieczarka to nie grzyb
co do tego to mysle ze nie ma powodu sie martwic ja jem jadlam i jem caly czas z wikiem tez i nie bylo problemubaaardzo lubie i mam nadzieje ze nie zaszkodzilam Majce
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość