nooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkachBędzie synek

eheh to byłoby dobre"Niem nie kotku mój syn nie będzie w wózku jeżdził, tylko od razu na motorze" .

dzięki bardzo, fajnie mieś kogoś kto to przeżywa razemnooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkach bo z tego co pamiętam jak narazie są chyba 3 dziewczynki
powiem ci ze bardzo sie ciesze ze jest teraz taka tendencja ze dziewczynek wiecejnooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkach bo z tego co pamiętam jak narazie są chyba 3 dziewczynki
dzięki bardzo, fajnie mieś kogoś kto to przeżywa razem![]()
ojejuś słodziutka ta Twoja córa:-D było powiedzieć że może jej braciszek by ją bronił przed tymi co straszą :Pbo braciszki straszą
a chciałabyś drugą córę tak ?:-DPani Marto, bedzie dziewczynka![]()
![]()
Ula moja to ciągle powtarzamama ma w brzuszku siostrzyczkę i że nie chce braciszka
to tego Ci życzę, abyś to usłyszała. Mi to jest obojętne, a idę na wizytę w poniedziałek i mam nadzieję, że będzie wiadomo już jaka płeć.Pani Marto, bedzie dziewczynka![]()
![]()
no i super, dziecko musi mieć rodzeństwo, kiedyś nas zabraknie, ale będzie miało jeszcze bata lub siostrę. My chcieliśmy różnicę wieku tak 2-3 lata i się udało.my to z M przed tem tylko mówiliśmy jedno dziecko i koniec.. ale ostatnio coś M napomknął "a może drugiego byśmy mieli synka?'' czyli drugie mu w głowie.
fajnie, że macie taką możliwość, sama bym się chętnie przeniosła z bloku na wieś do małego własnego domku.wybudować wymarziny nie duży domek
u nas jak będzie dziewczynka to będzie właśnie Zosia lub BasiaLenke badź Zosie
oj tak!!że to nie ta mucoplazma
u nas też miała być Basia, ale mamy w grudniu prawie wszyscy imieniny i urodziny, więc dodatkowe święto Barburkowe możemy sobie odpuścić. Zaczyna moja teściowa 7 ma imieniny potem 9 mój mąż ma imieniny potem 16 ja mam urodziny, potem 20 mój tata ma urodziny, potem 24 mój tata Adam i siotra Ewa mają imieniny + wigilia. Dodatkowo jest mikołaj, święta i sylwester więc grudzień to u nas miesiąc imprez rodzinnych i co tydzień spotykamy się w innym domu. Dwa lata temu to miałam już przesyt rodziny i jak sobie pomyślałam że znowu będę na nich wszystkich patrzeć to mi się beczeć chciało.. poważnie. Potem chyba miesiąc się nie widywaliśmy bo każdy miał każdego dośćnas jak będzie dziewczynka to będzie właśnie Zosia lub Basia
dla nas to też największe marzenie.sama bym się chętnie przeniosła z bloku na wieś do małego własnego domku.
spełnienia marzeńja właśnie wymarzyłam sobie dziewczynke
mój W. też nie chciał drugiego dziecka na początku ale się przekonał - on jest jedynakiem i twierdził że samemu jest fajnieale ostatnio coś M napomknął "a może drugiego byśmy mieli synka?'' czyli drugie mu w głowie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość