Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2010, 21:33

A moja dwójka łobuziakow czasem daje popalić choć teraz już jest coraz fajniej bo łapią ze sobą kontakt
oj jak ja dobrze wiem co to znaczy hihi, mam podobną różnice między maluchami. Teraz to się biją i kochaja na zmianę

Awatar użytkownika
DUSIA555
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2010, 00:10

Witam niedzielnie :-D :ico_oczko:
Widzę, że wąteczek rozkwita bardzo się cieszę :ico_haha_02: :ico_brawa_01: Tak czytałam Wasze posty i zastanawiałam się czy wpisywałam się tutaj czy nie, bo wiek jak najbardziej mnie kwalifikuje :-D Nie musiałam długo szukać, przeskoczyłam trzy dowolne strony i znalazłam swoje pierwsze posty na 59 stronce :ico_haha_01: Boże kiedy to było, wieki temu :-D :ico_oczko:
W każdym razie bardzo się cieszę, że dołączyły nowe mamusie :ico_haha_02: :ico_brawa_01: Na ten moment to tyle czas zbierać się do spanka. Paaaaa :-)

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 13:33

gaga22 to sie naczytalam na tym forum ze hoho az mam teraz straszne mysli mówię ci :ico_sorki: czasami mysle ze lepiej nie wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 14:30

Witam wszystkie mamy.
gaga22 to sie naczytalam na tym forum ze hoho az mam teraz straszne mysli mówię ci :ico_sorki: czasami mysle ze lepiej nie wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi :ico_sorki: :ico_sorki:
magda1614 uprzedałąm ,że historie bywają drastyczne. Ja mimo wszystko zawsze wolę wiedzieć, a myśli strasznych przez to nie mam. Jeżeli mam możliwość to chcę wiedzieć od razu, a nie po porodzie, że z dzieckiem est coś nie tak. W cywilizowanych krajach wszystkie kobiety mają wykonywane badanie od 12 do 14 tygodnia ciąży. Bo to wcale nie jest tak, że trzeba mieć jakieś wskazania do badań prenatalnych. To jest loteria i wada genetyczna może trafić się każdemu. Tak samo młodej matce jak i tej po 35 roku życia.

A ja dziś byłam na połówkowym usg i z dzidzią wszystko jest ok., waży 502 gramy :-D Tylko buzi nie chciał pokazać, także muszę jeszcze podjechać w innym terminie żeby lekarz mógł ocenić twarzoczaszkę. No i na pewno jest chłopak, o czym ja byłam przekonana od początku :-D

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 18:05

Oh to łobuziaczek mały niech chciał mamuni buzki pokazać :-D :-D :-D

Wiesz jeśli chodzi o te badania to mój doktor własnie proponuje je wszystkiem ciężarnym niezaleznie od wieku ,i chyba sie zdecyduje na nie jednak :ico_sorki:

Awatar użytkownika
DUSIA555
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 18:17

Witajcie laseczki :-)
Ależ jestem wściekła wczoraj napisałam posta i go zeżarło :ico_zly:
Były i gratulacyje dla magda1614 :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: z okazji rocznicy ślubu. Mi do Twojej brakuje niecałe 10 lat :-D :ico_oczko:
Więcej co pisałam nie pamiętam bo jeszcze pisałam posta na moim wąteczku czerwcowo-lipcowe maluszki 2009 i taki sam los go spotkał.
Aaaa przypomniałam sobie, tak sobie pomyślałam wczoraj, że pewnie jestem mamusią po 30-tce z najkrótszym stażem małżeńskim :-D
Wczoraj pytała czy może dołączyć do nas dziewczyna hmmmm mama Beata chyba nie pamiętam dokładnie nicku i też Jej postu nie ma :ico_noniewiem:

gaga22 super, że wszystko jest w porządku :ico_haha_02: :ico_brawa_01:

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 18:33

DUSIA555, my z męzem bralismy slub bardzo wczesnie bo mialam 21 lat wtedy tak sie bralo sluby bez przymusu i bez mody i tak zleciało nam szybko tyle lat :ico_brawa_01: no i synek ma juz 8lat a czas tak szybko ucieka ze szok teraz mysle o mom dzieciątku czy bedzie wszystko dobrze ze zdrówkiem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 18:39

Oh to łobuziaczek mały niech chciał mamuni buzki pokazać :-D :-D :-D
łobuziak jak jego starszy brat - Bartek też buzi nie pokazał. Za to jajka obaj chętnie pokazują :ico_smiechbig:

magda1614 po badaniach będziesz spokojniejsza.
Aaaa przypomniałam sobie, tak sobie pomyślałam wczoraj, że pewnie jestem mamusią po 30-tce z najkrótszym stażem małżeńskim :-D
no to jestem jedyna panienka :-D :-D Razem mieszkamy jakieś 4 lata, a ślubu raczej nie planujemy

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2010, 18:43

po badaniach będziesz spokojniejsza.
no to napewno tak jak mówisz,a te twoje synki po kim tak te jajeczka pokazują :ico_haha_02: :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
mama Kasia
Maniak forumowy
Maniak forumowy

20 wrz 2010, 19:06

A ty;e się spisałam wczoraj i zeżarło.... Pamiętam tylko że ponarzekałam... na męża i teściową, znaczy bardziej na teściową :-D , bo mężowemu już wybaczyłam...magda1614, zyczenia z okazji rocznicy były...
i coś jescze pisane pod wpływem chwili, a teraz :ico_zly:
łobuziak jak jego starszy brat - Bartek też buzi nie pokazał. Za to jajka obaj chętnie pokazują
, :ico_brawa_01: :-D
DUSIA555 napisał/a:
Aaaa przypomniałam sobie, tak sobie pomyślałam wczoraj, że pewnie jestem mamusią po 30-tce z najkrótszym stażem małżeńskim
no to jestem jedyna panienka Razem mieszkamy jakieś 4 lata, a ślubu raczej nie planujemy
To ja jestem nudną, 33-letnią mężatką, z 7-letnim stażem małzeńskim i dwójką dzieciaków, w dodatku parką- normalnie przeciętniak :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”