donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2010, 13:53

my byliśmy całe do południa na ogródku, Szymek śpi już1h30, dziś mamy zupę kalafiorową na obiad, mam nadzieję, że Szymek zje trochę, bo on nie bardzo lubi zupy
dziewczyny a dajecie juz dzieciakom takie rzeczy jak majonez, musztarda, ketchup?
ja nie daje

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2010, 15:00

ufff poprasowane..teraz selekcja rzeczy letnich- musze juz je podładac do szafy- pewnie w niektórych niunia za rok jeszcze pochodzi..

Asia zmobilizowałas mnie dzis wieczorkiem zasiąde do allegro :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 wrz 2010, 15:04

Asia zmobilizowałas mnie dzis wieczorkiem zasiąde do allegro
no to powodzenia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-09-22, 20:08 ]
cio tu tak pustawo?

Zaliczyłysmy spacer. Super pogoda jest młoda sie wyszalała z dziecmi na placyku a teraz goni kota po domu. Jakis dzien do rozrabiania ma :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2010, 19:44

samochód czyściutki, podłoga w kuchni czyściutka :-D ,
my byliśmy na ogródku, ale ok 18 szliśmy do domu, bo już miałam dość latania, coś mnie plecy bolą :ico_olaboga: , masaże by się przydały,
Szymek właśnie zasnął, ja pójdę wziąć gorącą kąpiel, zjem coś i się położę,

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2010, 21:04

my tez dzis bylysmy dlugo na polku..tylko niesety u nas żadnego placu zabaw :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2010, 21:06

hej

u nas dziś pogoda kiepska więc w domu siedzielismy i postanowiłam przejść na kolejny etap odpieluchowania czyli zalożenie majteczek, wiem, że czasem tak jest, że jak dla dzieci się zaklada majtki to sikają w nie i nie wolają, ale na szczęście Mike do nich nie należy :-D , wiecie jaka byłam szczęsliwa i dumna z niego jak za każdym razem cały dzień wołal siku i kupę :ico_sorki: normalnie radość jak nie wiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , raz miał wpadkę tylko bo sprzatałam jego fotelik i tak patrzalam na niego, że coś dziwnie się zachowuje , ale mysle ok zdążę, a on się zapatrzył na baje i zapomniał zawołać i jak już leciało to krzyczł siku, ale co tam taka wpadka, jestem taka uradowana :-D , jeszcze z tydzień lub 2 to wprowadze na majtki spodnie , jak dobrze pójdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jutro planuję zrobić, albo gołąbki, albo bigos slodko kwaśnym, cle chyba wybiorę bigosik :-)

w ogóle to ja mam ogromny dylemat, bo mam 2 wózki, 1 na sklepy i piękne dni, a drugi taki mój ulubiony na wlasnie norweskie tereny, zimę itp , no i z tego wózka najczęsciej korzystam , to też ukochany wózek Mikiego, a od lutego -marca bedzie musiał zostać wózkiem drugiej dzidzi i muszę dla Mikiego go zabrać, nie wiem jak on na to zareaguje, bo nie dosć , że do domu mu przyprowadzę dziecko któremu bedę musiaal poświecic jego czas, którego bede tulic i kochac jak małego, ktory mu w nocy bedzie przeszkadzal płaczem to jeszcze zabierze mu ukochany wózek, a Mike o mnie strasznie zazdrosny jest, ja mu pokazuję, że tule siostry dzieci by to widział, że tule męża, ale on zaraz w ryk i leci, ja tłumaczę mu , ze mama móże rónież inne dzieci tulić, ale on dalej swoje, no i jeszcze ten wózek, hmm no nie wiem za bardzo co robić? schowac go?? i nie pokazywac do marca by zapomnial, czy moze zostawić i pozniej jakos wytłumaczyć, no ale nie za bardzo mi go chowac bo 1 jezdzi wozek w aucie a drugi stoi w domu i lepszy jest ten co stoi w domu :ico_noniewiem:

Marcia
mój nie lubi majonezu, ani ketchupu, ani musztardy wiec nic nie daje mu

Donatka ciebie coś często te plecy bolą co??
może na prawdę idź na jakieś masaże

Awatar użytkownika
Ragazza555

23 wrz 2010, 09:24

hello
masaże by się przydały,
to zamówienie u męża trzeba zlozyć :-D

manenka, super wam idzie odpieluchowanie a wpadkami nie masz sie co przejmować bo to sie jeszcze często może zdarzyć. U mnie na osiedlu dziewczynka od zeszłego roku woła a w tym jak była w lecie to sie jej zdarzyło zapomniec jak sie z dziecmi zabawiła

Co do wózka to może korzystać częściej z tej parasolki i Miki i sie do niej przyzwyczai. A tak na początku będziesz miec gondole wiec bedzie dla niego inaczej wyglądał. My tez mamy dwa ten x-l co wy i parasolkę i nie ma problemu którym Emi jedzie.

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 wrz 2010, 11:43

hej ja tylko na moment czasu nie mam :ico_noniewiem: moze wieczorem uda mi sie cos naskrobac i Was doczytac

Marcia Wszystkiego najlepszego :ico_tort: :ico_tort: zdrowka, samych sukcesow i pociechy z Milenki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

23 wrz 2010, 12:38

hej hej

Marcia ja tez z zyczeniami, zdrowka, pomyslnosci, radosci, pociechy, kasiorki, sukcesow i wszystkiego o czym marzysz :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2010, 12:45

witam :)

Marcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

ja dziś cały dzień w biegu, byłam z mamą i małym na zakupach i parę spraw pozałatwiać , mamcia mi śliczne półbuty kupiła :-D, oglądałyśmy meble do kuchni, no ale najpierw muszę wszystko pomierzyć , żeby wiedzieć ile, jak i gdzie, jutro skoczę do urzędu pracy rozliczyć się z tej dotacji,
Szymek śpi, ja chyba też się położę :ico_noniewiem: ,

aa już się nie mogę doczekać wtorku, mój braciszek przylatuje na 12 dni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jeśli chodzi o masaże to bardzo by się przydały, ale kiepsko z kasą,bo teraz to mieszkanie, no nic jakoś wytrzymam, może pójdę do tego gościa co kiedyś, on robi akupunkturę, także raz wydam 60zł i będę miała spokój na jakiś czas, a tak to bym musiała wziąć ok 10 masaży za 25zł jeden,

manenka za odpieluchowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , powodzenia w jego kolejnym etapie :ico_oczko: ,
jeśli chodzi o wózek to ja chyba bym schowała :ico_noniewiem: ten co ma być dla maleństwa,

Wróć do „Przedszkolaczki”