plan na dziś leniuchuj na maxa raz w roku się należya ja dzis mam lenia i nie gotuje..a co tam w kocu mam swieto
to może jest szansa na spiocha dac mu butlęmam nadzieję, że się nie obudzi w nocy głodny
ale za to ani razu nie zsikał się w majteczki
to tez rozwiązanie. Mamy znajomych co mają dwójkę chłopców jeden z 01.2008 a drugi 02.2010 wiec róznica podobna jak u ciebie będzie i ten starszy jak mały sie urodził to wszedzie na nózkach chodził bo musiał oddać wózek młodszemu a drugiego nie mieli i nie chcieli kupować. I tez nie było problemów a jak młody sie zmęczył to go tata na barana brałmoże zacznę więcej Mikiego na piechotkę brać
dzRagazza555, śliczne zdjęcie Emi w podpisie
własnie też próbowałam to się rozpłakałto może jest szansa na spiocha dac mu butlę
szczerze dla mnie to obojętne co będziemanenka, a juz wiadomo co będzie? jaka płec? fasolka sie zdradziła? I jak ty przeczuwasz?
no moglaby przyjsc, ale musialaby u nas spac, wiec my nie mielibysmy za bardzo gdzie no a tak to by bylo najlepiej, bo maly przynajmniej przespalby cala nockea twoja mama nie może przyjść do was?? i tam Dawidka położyć w swoim pokoiku ??
ja czesto je robie. uwielbiam nawet mam jeszcze zamrozoneja wlasnie probuje zrobic leczo - to mo jdebiut
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość