Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2010, 14:48

a ja dzis mam lenia i nie gotuje..a co tam w kocu mam swieto :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

23 wrz 2010, 15:05

Ja podobnie jak Donatka piec lubie a gotować to wręcz nienawidzę

Emi tez jeszcze nigdzie nie zostawała na noc wiec nie wiem jak by było :ico_noniewiem:
a ja dzis mam lenia i nie gotuje..a co tam w kocu mam swieto
plan na dziś leniuchuj na maxa :-D raz w roku się należy

Mnie się nic nie chce, młoda spi od 12.30 a ja nic nie robię tylko się plątam. Na szczęscie P bedzie dzisiaj po pracy w domu to moze go wyśle z mała na spacer i wtedy poprasuje a może bede dalej bąki zbijać :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2010, 20:54

hej

jednak dziś zrobiłam bigosik :ico_haha_02:
pogoda u nas beznadziejna, niby ciepło bo z 17 st , ale deszczowo :ico_noniewiem:
za to Mike dziś dał czadu bo zasnął wczoraj o 23.30 i wstał o 9.00 więc tak normalnie, ale te 4 godz co nie przespał w nocy to w dzień dał popalić , jęczał i marudził i płakał, i padł o 20.00 jak go kremowałam, nawet nie chciał zjeść wcześniej kolacji i nie wypił kaszy, więc kurcze mam nadzieję, że się nie obudzi w nocy głodny :ico_sorki: :ico_sorki:
ale za to ani razu nie zsikał się w majteczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

co do wózka to jednak przemyślałam to i go nie schowam, bo spacerówką na tych terenach nie dam rady, ale może zacznę więcej Mikiego na piechotkę brać

Marcia sto lat sto lat :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Milenki za przekroczenie magicznej 10 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jedwabna a twoja mama nie może przyjść do was?? i tam Dawidka położyć w swoim pokoiku ??

Ragazza555, śliczne zdjęcie Emi w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Donatka no i fajnie, że pójdziesz na te masaże , po nich na pewno ci się lepiej zrobi :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555

23 wrz 2010, 21:08

mam nadzieję, że się nie obudzi w nocy głodny
to może jest szansa na spiocha dac mu butlę :ico_noniewiem:
ale za to ani razu nie zsikał się w majteczki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
może zacznę więcej Mikiego na piechotkę brać
to tez rozwiązanie. Mamy znajomych co mają dwójkę chłopców jeden z 01.2008 a drugi 02.2010 wiec róznica podobna jak u ciebie będzie i ten starszy jak mały sie urodził to wszedzie na nózkach chodził bo musiał oddać wózek młodszemu a drugiego nie mieli i nie chcieli kupować. I tez nie było problemów a jak młody sie zmęczył to go tata na barana brał :-)
Ragazza555, śliczne zdjęcie Emi w podpisie
dz :-)

manenka, a juz wiadomo co będzie? jaka płec? fasolka sie zdradziła? :-) I jak ty przeczuwasz?

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2010, 21:34

to może jest szansa na spiocha dac mu butlę :ico_noniewiem:
własnie też próbowałam to się rozpłakał
manenka, a juz wiadomo co będzie? jaka płec? fasolka sie zdradziła? :-) I jak ty przeczuwasz?
szczerze dla mnie to obojętne co będzie
po tym jak w tamtym roku byłam na pogrzebie 2 miesięcznej córki koleżanki to teraz modlę się tylko oby zdrowe było :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak byliśmy na USG to gin mówił, że dziewczynka
ale kolejne mamy 30 września te połówkowe wiec tam się wszystko wyjaśni , już nie mogę się doczekać :-)

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

23 wrz 2010, 22:27

hej hej
maz juz dawno padl, ja poczytalam kasiazke i obejrzalam Noc w muzeum 2, zaraz lece spac.

donatka nie wiem jeszcze czy gdzies pojdziemy, mialo sie zapowiadac fajnie, ale co sie popytalam znajomych to wszyscy zajeci akurat w ta sobote :ico_zly:
a twoja mama nie może przyjść do was?? i tam Dawidka położyć w swoim pokoiku ??
no moglaby przyjsc, ale musialaby u nas spac, wiec my nie mielibysmy za bardzo gdzie :ico_noniewiem: no a tak to by bylo najlepiej, bo maly przynajmniej przespalby cala nocke :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
mysle ze on jest po prostunieprzyzwyczajony do spania poza naszym mieszkaniem, za rzadko spi i u mojej mamy i u tesciowej to zwlaszcza. ale mze sie myle, moze istnieja takie dzieci ktorym to nie robi roznicy :ico_noniewiem: zreszta gdyby normalnie przesypial to pewnie mama by czesciej z checia z nim zostawala :ico_sorki:

dobranoc :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 wrz 2010, 09:53

witam z poranna :ico_kawa: :ico_kawa:

Asiu mam prosbę - znieramy krew dla dziecka mojej kolezanki- Maxsiu na 13 miesiecy i rozpoznano u niego raka, jest juz po jednej operacji i potrzebuje krwi, jesli miałabys kogos kto by chiał oddac krew daj znac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2010, 11:50

witam :)

pogoda super, słonko świeci, Szymek biega po podwórku, zaraz pójdę po niego i położę go spać, jak zaśnie skocze jeszcze raz do miasta, bo rano wszystkiego nie załatwiłam

Marcia biedny Maxsiu :( , takie małe dzieciątko i takie choróbsko :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 wrz 2010, 11:58

Marcia biedny Maxsiu :( , takie małe dzieciątko i takie choróbsko :ico_olaboga:

ja wlasnie probuje zrobic leczo - to mo jdebiut :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

24 wrz 2010, 12:58

Marcia okropne nieszczescie, az nie chce myslec :ico_olaboga:
ja wlasnie probuje zrobic leczo - to mo jdebiut
ja czesto je robie. uwielbiam :-) nawet mam jeszcze zamrozone :ico_oczko:

maz pojechal do pracy, maly spi od 12, dzis robie moja ulubiona salatke z uszek i z piersi kurczaka, zrobie tez schabowe na obiad, a salatke zabiore jutro do tesciowej na wykopki :-)

[ Dodano: 2010-09-24, 12:59 ]
Dawidek mowi na noż - nu :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”