no a jakmarudze jak baba w ciąży co?

musisz wejść w swój profil i w podpisie tak samo zamieścić jak tu
[ Dodano: 2010-09-23, 21:54 ]
ja zmykam na szpilki
dobranoc
świetne są elastyczne dla takich maluszków, bo dobrze się dociągają i trzymają ładnie, a dla starszych bobasów, które są cięższe lepsza już będzie tkana chusta, bo lepiej rozkłada się ciężar, ale jest ją odrobinę ciężej dociągnąć. Ja elastyczną kupiłam ze strony www.chusta.pl, a tkaną chcę Natija chcę sobie teraz kupić chustę i właśnie nie wiem jaka lepsza? Możesz mi podpowiedzieć? Muszę się w końcu powoli zainteresować tematem
obyś miała rację. Moja Ula cały czas powtarza, że będzie się dzidzią opiekować, bawić się, kąpać się, że pożyczy zabawki.Myślę że z dziewczynkami będzie łatwiej, bo mają w sobie "wrodzoną" opiekuńczość![]()
hehehepinko teraz widze zdjęcie,i jeszcze stopkę widać z paluszkami
u mnie kopniaki są głównie na wieczór.ja mam podobnie wczoraj 5 cudownych kopniaków 1 po drugim, a dziś tylko 2
superale za to ani razu nie zsikał się w majteczki![]()
![]()
śliczniusi.... to widzę, że moje powyższe porady na wklejanie fotek okazały się zbędnęA oto mój brzuchol w 22 tyg ciąży, a zdjęcie robiła moja córunia.
mniam, mogę przyjść na obiad?ja już zrobiłam rosół, teraz gotuje się makaron, jeszcze zostało mi ugotować pulpety z sosem i wsio
mmm zapewne pyszniutkie ;Dto mój wypiek :)
to superanckono i dziś z rana się obudziłam a tu niespodzianka brzuszek w końcu mi urósł
oj a ja na szczęście doleciałam do ubikacji heh.ale na szczęście zdążyłam się położyć i wszystko przeszło
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość