sylwia super brzuszek
ja zaraz wstawiam obiadek dzis paluszki rybne ziemniaczki kapustka kiszona:)
Dzięki Monia. Dodatkowe 16 kg robi swoje.Sylwia bardzo ladnie wygladasz!!!!
Nie martw się Monia twoja dziewczynka już na tym etapie ciąży jest dużo dużo większa.ze urodzialm dziewczynke wazaca mniej niz kg
dziękisylwia super brzuszek
ja dzisiaj miałam podobny obiad tylko zamiast paluszków rybnych była rybka.biadek dzis paluszki rybne ziemniaczki kapustka kiszona:)
Dzięki Monia. Dodatkowe 16 kg robi swoje
no tak sobie mysle, ze na wtorkowym usg to bedzie sie zblizala juz do 2 kgNie martw się Monia twoja dziewczynka już na tym etapie ciąży jest dużo dużo większa
Wiesz Monia, bo ja duża baba jestem i tak ogólnie rozkłada się po całości. Ale na początku ciąży miałam plan, że przy swoim wzroście i wadze mogę przytyć maksymalnie 12 kg. No ale to po drodze wzięło w łeb i później był plan żeby nie przekroczyć na wadze 100, no ale i to już nastapiło.nie wiem gdzie ty te 16 kg schowalaś
na pewno takna wtorkowym usg to bedzie sie zblizala juz do 2 kg
Monia jakie to budujące. Faktycznie jestem wysoka i może dlatego.Sylwia to musisz byc wysoka, bo wogole po Tobie tej wagi nie widac. Naprawde.
to będziemy miały co zrzucaćmoj plan spali na panewkach i przytyje tyle samo albo i wiecej
masz racjętrzeba sie cieszyc brzuszkiem
Kuruj się Karolina. Zdrówka ci życzę.a wieczor zlapalo mnie chorobsko, w nocy juz mnie rozlozylo maksymalnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość