mój gin proponuje to wszystkim pacjentkom, te które chcą to robią. U mnie kosztuje ono 250 zł. Nazywane jest też prenatalnym, może Twój gin sam jest specjalistą od takich badań.
To usg jest robione na bardzo dokładnym sprzęcie przez lekarza, który ma przeszkolenie w tym zakresie. Mierzona jest nie tylko przezierność karkowa i kość nosowa, ale też przepływy w serduszku i pępowinie w celu stwierdzenia czy nie występują przepływy zwrotne. I jeszcze parę innych rzeczy których nie pamiętam. Robi się je najlepiej w 13, 14 tygodniu.
Mi nie proponował wykonania takiego badania. Ja chodziłam do gin.prywatnie bo tylko tak przyjmował i przyjmuje a koniecznie chciałam być jego pacjentką. Jest bardzo dobrym fachowcem, lekarzem z powołania.
Podczas każdej wizyty miałam robione USG ale z pewnością powiedziałby mi, że robi usg prenatalne. Poza tym nie zapłaciłabym tyle co zawsze tylko więcej, tak sądzę..... Chociaż już sama głupia jestem.
Ale kochana bardzo dobrze, że o tym piszesz

Będę mądrzejsza na przyszłość jeśli dane mi będzie zostać drugi raz ciężaróweczką
A i inne dziewczyny nieświadome pewnych bardzo ważnych rzeczy, tak jak ja z pewnością skorzystają z Twojej wiedzy
Co do pogody u nas się ochłodziło z 21 stopni w niedziele na 14 wczoraj i pada.
Ja jak widzicie nie mogę zasnąć, właśnie skończyłam chwilę temu robić zestawienie do pracy
Tak dzis juz lepszy ale czekam z niecierpliwością na telefon z banku w sprawie tego kredytu naszego a ten telefon cos nie dzwoni
Jeszcze niedawno byłam po drugiej stronie telefonu
Jak nie dzwonią to się im przypominaj, jest "walka" o klienta, konkurencja duża z pewnością będą się spieszyć żeby nie stracić klienta.
Dobra zmykam do spanka. O 6-tej pobudka. Paaa