ja też nie lubię rozstań, zresztą kto lubi, ale niedziela minie szybko i mąz przyjedzie. dobrze, że jeszcze jutro ma być ciepło, bo w poniedziałek już deszcz
złóż skargę na niąŻadnej babie nie pozwolę krzyczeć na moje dziecko, nigdy więcej, następnym razem będę bardziej wredna dla takiej.
mnie to bardzo wkurzał ten misiek koterski, który występował u wojewódzkiego, póxniej stworzył jakiś niewypał na polsacie coś na wzór programu wojewódzkiego, ale chyba nikt tego nie oglądał, bo znikł. A foremniakowa jak sie ograniczyła do na dobre i na złe to ja lubiłam, ale teraz to wielka dama się zrobiła.buzok14 napisał/a:
Co do foremniakowej to mnie strasznie wkurza tymi minami w tym programie, a wojewódzki jakiś taki fajny sie tu zrobił, bo też go nie lubiłam wcześniej, a chylińska ok.
Wojewódzki, to w ogóle mam wrażenie, że złagodniał, Foremniak za to zrobiła się wredna, też mnie te jej miny wpieniają. Chylińska jest w porządku, choć i mnie nie podobają się jej ostatnie piosenki, nie pasuje mi do niej ten klimat.
przeszło????A mnie dziś cały dzień łapały taki skurcze pośladków, że na nogę no mogłam stanąć