My bylismy wczoraj na dzialce u tesciow, wypad na grzybki, na grilla, bardzo udany
no to fajnie mialas
u nas tez dzis pogoda paskudna choc nie pada ( jeszcze)
za w sobote rozpoczety 33 tydzien
właśnie pogodę i "niby
ja nigdy nie ogladam bo na kazdym programie co innego a te dlugo terminowe to juz wogole sie nie sprawdzaja
na obiadek zupka z kalafiorka
a u mnie dzis cos zamówimy bo nie mam ochoty na gotowanie
ja juz z rana w lidlu bylam bo na dzieci w super cenach, rejstopki i bielizna...nakupowalam Sarce i dla Majki tez wzielam rajstopki...
ja kupuje tylko WOLI bo rok temu tez sie skusilam w lidlu na śpiochy i w biedronce narajstopki i straszne jak dla mnie , ale moze teraz cos lepszego maja
Krzys nadal w dommu
ojej biedactwo, wiem ze uszka to straszny ból, u mojej siostry miesieczna córcia miala to 2 tyg ja wszpitalu ja trzymali, oby mu sie szybkopolepszylo
juz mam dosc bo jestem bez samochodu juz kolejny miesiac
to masz podobnie jak ja tylko ze unas od miesiaca nie ma zadnego autka szukamy czegos ciagle imam nadzieje ze na dniach bedzie bo ciezko bez auta
a 8 okienko
mam tylko nadzieje ze 70 nie przekroczę bo z Krzysiem to 72 mialam na końcowce i po porodzie nie moglam tych dodatkowych kg zrzucić
oby teraz sie udało
oj to super malutko przybralas, ja sie taknie przejmuje bardzo bo jak wtedy 30 kg w 2 miesiace zgubilam to teraz tez dam rade:)