[ Dodano: 2010-09-29, 10:42 ]
ups, ale cos poknocilam w suwaczkach

rzadko, a wysypka schodzi, myślę, ze ta ostatnia związana była z płynem do kąpieli, nowy jej kupiłam, bo sobie taki ze smerfetką wybrałapinko a twoja córeczka nadal narzeka na brzuszek??i czy wysypka zniknęła????
Hehe, u mnie tez juz czasem widac golym okiem ruchy na brzuszku, uwielbiam na to patrzecdzisiaj Juleńka tak brykała aż brzuch się ruszał
śliczna lala i jaki uśmich nam strzeliła, no i iminnicza mojejhehe udalo mi sie wkleic moja pyske
dobrze, że morzesz brać to żelazo, bo ja to mam wysypkę okropną,dostałam żelazo do łykania i zobaczymy czy pomoże
ja miałam tylko 2 x w życiu i też ich nie lubię, ale Oliwcie już wiele razy uchroniły przed antybiotykiem.buzok, zdrowia dla uroczej córeczki. Bańki???? raz miałam i powiedziałam sobie nigdy więcej
jeju ja też jestem strasznie za rodzinką i ciężko by mi było bez niejgadałam przez telefon ze swoją babcia bo wczoraj skończyła 80lat i ze swoim dziadkiem bo ma dziś imieniny
to super. Mój synalej dziś przyłorzył tacie w twarz jak przyłożył policzek do brzuchadzisiaj Juleńka tak brykała aż brzuch się ruszał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość