dziewczyny mi sie wydaje że to sciema
Aguś przekonałaś mnieModle się żeby to była zła diagnoza tak jak kazał mi jechac do innego miasta bo mam wody zainfekowane,pojechałam(bo sie jeszcze nie znałam na niczym,lekarz powiedział wiec tak zorbiłam to tez był początek ,kazal mi do jego kolegi,)pojechałam do innego i ten inny lekarz się w głowe popukał,że niby jak on na usg zobaczył że wody zainfekowane,wołał nawet 2 lekarza bo stwierdził,że może w tyle został i można .Wtedy chodziło o to zebym sie do niego przepisała to on mnie dobrze poprowadzi,Ale nie przepisałam się.Ogólnie on jest najlepszy.
to wszystko wyjaśnia... bo potrafisz znaleźc w googlach lekarza, a o chorobie dziecka to juz nie??podam wam imie i nazwisko tego lekarza i wpiszecie sobie w google jakie ma komentarze
no to poszukaj dziecko drogie w googlach coś na ten temat...To wo goóle czytałam!!! pytałam się czy ktos to przeszedł,czy da się wyleczyć gdzieś w innym szpitalu!!! tzw za granicą np!!
chyba niedawno była na tym forum "dziewczyna", co to tak nas wkrecała równie "zawiłymi" kolejami życia... z tego, co pamiętam, to właśnie taki sam ton powagi sytuacji występuje...ananke, zgadzam sie większosc postów była własnie w podobnym kontekscie,i też mi sie wydaje że coś tu nie tak
a Ty co dla sportu chodzisz do takiego patałacha? Żeby sprawdzić jaką chorobę Ci teraz wymyśli?Zwykle on takie diagnozy stawial dziewczynom ,tzw rózne że skrócona szyjka że trza passar itp jak zostawal sam na zmianie
rozumiem że po diagnozie tego lekarza stwierdziłaś poszukam sobie o nim informacji bo o dziecku to nie warto.to wszystko wyjaśnia... bo potrafisz znaleźc w googlach lekarza, a o chorobie dziecka to juz nie??
jeśli by chodziło o moje przyszłe dziecko bym miała gdzieś czy mnie wyśmieją czy nie.cce jeszcze poczekać żeby nie było jak z tamta ciązą,że mnie wyśmieli
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość