im więcej ludzi będzie przeciwstawiać się takim ludziom jak pysia tym lepiej będzie dla nas wszystkich
dlatego, niestety, nic tu nie zrobimy...niestety internet jest anonimowy...
![:ico_zly:](./images/smilies/xx_zly.gif)
i to jest prawidłowe myślenie ,prawidłowa reakcjae jeśli czyjeś dziecko jest zagrożone nieuleczalną chorobą, to powinno się skupić nad ciążą i dzwonić i biegać po szpitalach, przychodniach, specjalistach..
nie do końca to jest prawdą,gdyby namawiała do przestępstwa to policja potrafi ja namierzyć,więc tak naprawdę nikt nie jest anonimowy w necieniestety internet jest anonimowy...
mal, ciężko napisać cokolwiek... ja ważyłam słowa dośc długo... rozumiem, ze może się przytrafić zawirowanie w życiu, ale to wszystko w całosci jawi się, jako kompletna bzdura, żadna jej wypowiedź nie jest spojna...jest prawie 500 wyświetleń tego tematu a tak mało osób wypowiedziało się w temacie ...szkoda
dokładniepysia na tym forum na pewno jest już mało wiarygodna
i to jest prawidłowe myślenie ,prawidłowa reakcjae jeśli czyjeś dziecko jest zagrożone nieuleczalną chorobą, to powinno się skupić nad ciążą i dzwonić i biegać po szpitalach, przychodniach, specjalistach..
nie do końca to jest prawdą,gdyby namawiała do przestępstwa to policja potrafi ja namierzyć,więc tak naprawdę nikt nie jest anonimowy w necieniestety internet jest anonimowy...
pysia na tym forum na pewno jest już mało wiarygodna i lepiej będzie jak już nie będzie pisać na naszym forum, przynajmniej w takiej formie jak dotychczas
[ Dodano: 2010-09-29, 19:51 ]
jest prawie 500 wyświetleń tego tematu a tak mało osób wypowiedziało się w temacie ...szkoda ....chowając głowy w piasek nie unikniemy problemu ,ale możemy spowodować aby nikt tak nie odpowiedzialnie na forum nie pisał
bo nawet nie wiadomo co pisaćjest prawie 500 wyświetleń tego tematu a tak mało osób wypowiedziało się w temacie ...szkoda
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość