Magda ja w domku już 1 dobe po porodzie.niunia w inkubatorku.i tak jeżdże codziennie dwa razy dziennie do niej.
zaraz tez do niej jade...
Aniu ja MUSZE byc silna,za Gabi i dla Gabi :)cześć.
hej.
ja na razie nie mam czasu na forum.Muszę sprzątać bo wczoraj ktoś oglądał dom w którym jeszcze jesteśmy,dziś o dwóch porach przychodzi dwóch agentów znowu oglądać i muszę ogarniać no a poza tym pakuję co się da,za tydzień wielka przeprowadzka![]()
Choć czas mam do 28 bo do wtedy ten dom jeszcze jest nasz no ale tu będziemy spać bo szkoła pod nosem a tam urządzać i wprowadzimy się już mam nadzieję na gotowe.
herbaciana jesteś taka dzielna,podziwiam cię i życzę wszystkiego dobrego.
Bardzo możesz być z siebie dumna ,że tak dajesz radę ,że karmisz i masz zamiar o to walczyć zeby mała doiła cyca.Niektóre dziewczyny poddają się tłumacząc"mam mało pokarmu,pewnie się nie najada bo je co 2h" mimo ,że urodziły o czasie naturalnie albo przez cesarkę i mają małe od razu...
Jesteś przykładem ,że jak się chce to wszystko można,wielkie brawa dla ciebie![]()
I ja tu nie słodzę,tylko mówię co myślę i czuję.
Nie znam cię osobiście a jestem bardzo wzruszona jak cię czytam ,jak myślę o Twojej córci i jestem z ciebie dumna![]()
![]()
Trzymaj się i nie trać tej pogody ducha choć dobrze wiem ,że pewnie nie raz popłakujesz w poduszkę...ściskam cię mocno![]()
pozdrawiam całą resztę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość