kolorowych snów Aniu. Ja też zmykam spać, bo zimno mi to się przykryję pod samą głowę i idę spać . Jutro mnie czeka do południa latanie, bo rano mała do przedszkola, a potem jade kilka urzędowych spraw załatwić i znów po nią. Życzę wszystkim kolorowych snów.
Dzień dobry laski wstawać nie ma spania ja dzisiaj pobudk od 6 rano teraz czekam na śniadanie jestew tak głódna . A tu nic muszę czekać a jak ja rano nie zjem jak wstańe szybko to mnie mdli strasznie . Pobrali krew mocz i zobaczymy później co powiedzą na obchodzie
allo
i ja sie witam
u nas kiepsko Zuzia zapalenie gardła i migdałków a Nadi na szczescie przeziebienie moglo by w ogole nic nie być Wczoraj byla u nas gala jeździecka i trza bylo przymusowo w domu siedziec a mialam taka ochote isc
Wczoraj w nocy słyszałam jak się dziewczyna darla krzyczała jak rodziła strasznie jakby niewiem co z nią robili i zaczyna do mnie docierać jak to musi boleć że jak strasznie się krzyczy tak się boję straszne rzeczy
paulinki_2, Kochana nie patrz na takie rzeczy bo kazda kobieta porod przechodzi inaczej mam kolezanke która urodzila w ciagu 10 min. praktycznie to nie wiedziala ze rodzi miala leciuchne skurcze myslala ze to przepowiadajace a tu dzidzia w drodze Nie ma co sie stresowac naprawde...
dzień dobry
my dzis wszyscy do lekarza idziemy, najpierw ja a potem z chlopakami, mialam dziś Antka puścic do przedszkola a dzis w nocy zaczął kaszleć dokładnie tak jak ja