mi wcale nie pomagało :-( do tego jest okropnie niedobre, więc też wolałam mieć zgagę, albo piłam litrami mleko, aż mi lekarka powiedziała, że mi się dziecko ze skazą białkową urodzi, a się urodziła bez skazyw ciąży można brać reni na zgagę.
też słyszałam takie rzeczy, ale to nie jest prawda, ja miałam dwa koty, jak się Ula urodziła i owszem była mała zazdrość, ale objawiało się to tym, że przychodziły do mnie częściej się głaskać, a od Uli były z daleka, dopiero jak mała zaczynała płakać, to ta starsza kotka przychodziła i zagladała czy wszystko jest dobrze i wąchała Ulę, ale żadnej agresji nie było nigdy.oby potem o Julcię nie była zazdrosna, słyszałam że koty potrafią być wredne dla małych dzieci.. zaznaczam tylko słyszałam bo nie mam kota więc nie wiem
śliczniusia jeszcze Wam pokażę mój brzuchol
ja też mam na początek dla dzidzi kołyśkę, teść nam ją kupił, jeszcze jak Ula byla mała... jest śliczna taka drewniana i zielona i ją można bujaćb@sia napisał/a:
przede wszystkim jakis koszyk albo kolyske na poczatek do spania
ja mam taką kołyska,
śliczneTo sa nasze dzisiejsze zakupy![]()
to Ty masz pracowity dzień...sprzatam 180 m gotuje dla 7 czasem 8 osób i zajmuje sie w miedzy czasie 90-letnią leżącą babcia
co Ty piszesz? Skąd masz takie informacje????????? To są jakieś mity... zobaczysz zresztą sama.tak wiem że koty potrafią być wredne i potrafią się rzucać ponieważ w przewodzie u dziecka czują mleko
fajnie, że Wam się wypada udał, ja z Ulą w ciąży bylam na koncercie Perfect i siedziałam blisko głośnikówBylo naprawde super, takie oderwanie się od rzeczywistości
śliczne imięnasz synuś będzie Wojtuś
ja mam jeszcze po mojej Uli ROANA CORTINĘdzisiaj zakupiłam wózeczek, ROAN MARITA. Dla mnie rewelacja.
zmora każdej z nasale troche mnie ta liczba przeraża
no to Ci kochana dogodził, ale jak tu sie oprzeć takim pysznościom, ja to mam okropnie ochotę na pikantne wszystko a potem manti nie pomagabo mój mężulo przyniósł mi dzisiaj do pracy pierogi i były bardzo pikantne.
o no superDziś mój Adrianek cały dzień fika koziołki. A jutro miły dzionek mnie czeka, bo mężuś rano na badania a potem cały dzionek wolny.
oby przeszłoCoś mnie dzisiaj cały dzień głowa boli tak w okolicach zatok i oczy mnie pieką..
ja uwielbiam pierogimój mężulo przyniósł mi dzisiaj do pracy pierogi i były bardzo pikantne.
wiesz co mi się wydaje, że różne mogą być kotki jedno mogą nie zazdrościć inne tak, ty masz dwa więc nie są samotne , a Tynusz jednego wiec ma tylko swoją paniąco Ty piszesz? Skąd masz takie informacje????????? To są jakieś mity... zobaczysz zresztą sama.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość