czesc.
byłam na usg.
wszystko dobrze dzidzi zdrowe.
dzidzi. bo ułożyło się miednicowo i nie było widać płci. a lekarz nawet wiele się nie przyłożył.
nawet nie wiem ile waży co i jak.
zaraz jadę zapisać się prywatnie.
bozena, ja to już dawnoz robiłam ,z moja stara przychodnia to ciągle problemy byly,zazwyczaj nigdy nie mogłam się dostać wtedy kiedy mi dziecko chorowało ,tylko słyszałam jutro albo później ...kiedyś tak się wnerwiłam ,że zapisałam koło mnie do przychodni i mam pięć minut od domu mam lekarza i zawsze telefon mi odpierają jak do nich dzwonie najwyżej siedzę godzinę z mała i zawsze mnie przyjmązdenerwowałam się tylko i zapisałam ich do rejonowej orzychodni dwa kroki od domu na jutro.
szkoda słównawet nie wiem ile waży co i jak.
no ja sobie z moja dwójką nie wyobrażam siedzenia w poczekalni. Dzis moglam czekać na wolna chwile bo wszystkie terminy maja zajęte. ale wolałam zapisac ich na jutro.najwyżej siedzę godzinę z mała i zawsze mnie przyjmą
I BARDZO DOBŻE ROBISZ NIE WYOBRAŻAM SOBIE ABY LEKARZ DLA SWOJEJ WIADOMOSCI COS ZOSTAWIŁ JA TO JAK WCHODZE DO NIEGO TO ZACZYNAMY OD PYTAŃ MOICH, NASTĘPNIE USG I PYTANIA NADAL NA ZMIANĘ A PÓŻNIEJ DOKTOR DOBRA RADA MÓWI CO I JAK. ( PISZĘ DUŻYMI LITERAMI BO JESTEM TAKA ROZKURCZONA TYMI LEKAMI ŻE ZA MGŁĄ LEKKO WIDZEzaraz jadę zapisać się prywatnie.
NO WŁASNIE? MOŻE DO JAKIEGOS INNEGO IDZ?bozena, wirusówka i taki tęgi kaszel miałaś,nie pomylił się lekarz
ja miałam tylko kaszel i lekki katar, nic więcej, nawet lekko podwyższonej tempki nie miałam. Najgorsze przeszłamw domu z moimi przyjaciółmi miodem i czosnkiem, ale kaszlu nie wyleczyłam. podobno osłuchowo czysto, tylko mam podrażnione gardło i jak oddycham to mnie tam powietrze łaskocze i to wywołuje kaszel. echh... ma minąć w ciągu 3-5 dni. Zobaczymy jak do środy nie będzie jakiejś poprawy to pójde w rejonie do internistki.bozena, wirusówka i taki tęgi kaszel miałaś,nie pomylił się lekarz
i dobrze, masz powody do radościLEKARZ POPATRZYŁ NA MNIE JAK NA WARIATKE BO USMIECH TO MAM JAK DZIECKO Z HUBĄ BUBĄ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość