ja mam to samopowoli...coraz bardziej zdaje sobie sprawe jak niedlugo zmieni sie nasze zycie, jak stanie na glowie i przekreci sie o 180 stopni i jestem coraz bardziej przerazona BOJE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam to samo
tez bardzo lubie ten program i te panie a Kasia zielinska wyglada teraz rewelacyjnie, bardzo schudla, ma zajebista fryzure i nie wyglada juz jak kiedys bo wtedy to jak stara matrona a teraz jak mloda lachaja oglądam kocham cie polsko
uwielbiam ten program bo można sie nieźle nasmiać
w ogóle uwielbiam kasie zielińska i marzene rogalską one są nonono laseczki
no wlasnie chcialam ale mi z niego zwiejeejustysia, to może kup Wiktorkowi łóżeczo z barierką???
bidulka\a Maja od tygodnia płacze całe dnie i noce bo wychodzą jej 4 ząbki na raz i plesniawki jeszcze doszły od pakowania ciagle raczek do buzi
mojemu apetycik tak dopisujeejustysia, to Twoj chlopak wazy wiec niz moj Mati wazy 16,5 kg
no wlasnie kurcze spadaniepól biedy bo sie cos podstawi ale on na sile do nas do lóżka chce i nie raz w nocy mam koncerty i az noge na szczebelki zaklada i wyjsc chce bo przeciez on dopiero tak z 1,5 miesiacaalbo 2 spi u siebie do tejpory spal z nami wiec jak kupie zwykle to z niegozwyczajnie nawieje :)le juz raczej nie zdarza mu sie spada
no takwiec jak kupie zwykle to z niegozwyczajnie nawieje
mojemu wrecz przeciwniemojemu apetycik tak dopisuje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość