Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

09 paź 2010, 10:34

Hejka :)

mlody jakby troche wygrzecznial ostatnio wiec mam wiecej czasu :-D

donatka26, to remont pelna para zaraz Wam sie zacznie :ico_brawa_01:

Beatris60, duzo zdrowka dla Oskarka :ico_sorki: :ico_sorki:

w Tesco maja jumbo pack Huggoesow za 60 zl - my wzielismy 5 i jest ich 92 sztuki....
a w Rossmanie kaszki bobovity na mleko po nie cale 4 zl...
to tyle co z promocji pamietam :ico_oczko:
a teraz lece dupsko ubrac bo ilez mozna w pizamie siedziec

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 paź 2010, 13:06

My teraz rzadko w necie, bo korzystamy z pogody i siedzimy na działce
A dzieci na dworze tak grzecznie śpią
Asia już chodzi wkoło łóżeczka, ale jeszcze nóżki jej się trzęsą. Ząbki jej nadal dokuczają. Szymuś nadal broi, wszystko jest na NIE, ale już powoli wiem, jak to obejść
Kurtki juz pokupowane w lumpeksie, buty dla Szymusia też, Asia będzie miała po bracie. Rękawiczki, szaliki, czapki juz są, więc zima może nadchodzić. Nie wiem jak u Was, ale u nas niesamowicie mroźne powietrze, dzieci po dworze, mają takie rumieńce, jak zimą.
Miłego weekendu.

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2010, 13:34

donatka to może i ja się w tym spółdzielczym dowiem,bo wiele banków nie chce dawać takich na 30 lat ludziom po 50-ce....

u nas imprezowo, idziemy na wesele. tylko para młoda juz nie młoda bo to złote gody, ale riobia impre weselna normalnie na sali. byłam rano u fryzjera, ułozyła mi fryz i teraz posprzatałam i czekam aż mąż wróci to pójde paznokcie sobie zrobic itp. ciekawe tylko do której oskar wytrzyma, bo on jak mu cos nie pasuje to za rękę mnie i papapa i nie ma siły by zostac bo bedzie ryczał na cała salę póki się w domu nie znajdzie... :ico_noniewiem:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2010, 13:41

witam :)
Szymek dopiero zasnął, mąż robi u nas w mieszkanku, a brat już wyjechał :ico_placzek: ,

dziś o 20 jedziemy z kuzynostwem do kina, jakoś nie mam ochoty :ico_noniewiem: , ale jadę,

graz za zakupy :ico_brawa_01: , ja muszę Szymkowi kupić kozaczki, czapkę , szalik i rękawiczki , kurtkę brat mu przywiózł, no jakieś spodnie na śnieg by się przydały

Beatris dowiedz się i trzymam kciuki, żeby Wam się udało :ico_oczko: , a i życzę udanej zabawy na weselu, też bym sobie poszła na jakieś wesele potańcować :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 12:19

Milenka niestety nie pochodziła do złobka za długo..juz jest chora- ma zapalenie ropne gradła :ico_placzek: :ico_placzek:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 13:27

u nas słonko świeci, zaliczyliśmy już spacerek nad jeziorem i plac zabaw, teraz Szymek i mąż śpią, jak wstaną zjemy obiadek i skoczymy do teściów na kawę :)
.juz jest chora- ma zapalenie ropne gardła
zdrówka dla Milenki :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60

10 paź 2010, 15:07

witam
na imprezce było super. oli nie było - miała towarzystwo, i tylko ja widziałam jak śmiga bordowa, spocona ale mega szczęśliwa. mały się bawiłna całego, jadł co tylko było, tańczył duzo a potem zasnął przy muzyce, śpiewach, krzykach i nic mu nie przeszkadzało a my szaleliśmy na parkiecie. w domu o 24 bylismy.

zdrówka dla milenki :ico_sorki:

donatka a na co do kina idziecie??? ja bardzo dawno nie byłam, a poszłabym...ale narazie nie ma takiej opcji.

my czekamy aż oskar wstanie i do mamy na obiad idziemy. nic mi się dziś nie chce, odzwyczaiłam się od zarywania nocek, tanców i imprezowania..... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 17:57

oj mnie kino tez sie marzy..chetnie bym poszla na sluby panienskie

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 21:00

witam wieczorkiem
Szymek śpi od 20, ja się objadłam kalafiorem,

jeśli chodzi o kino, to mieliśmy wczoraj jechać właśnie na ,,śluby panieńskie", ale kuzyn przed samym wyjazdem sprawdził czy są wolne miejsca i się okazało, że są tylko 2, dobrze, że nie pojechaliśmy, bo mieliśmy jechać 25km,
więc pojechaliśmy na Bowling, ale nie graliśmy tylko sobie siedzieliśmy , ja byłam kierowcą, więc nie piłam, chłopaki pograli w bilard, i o 1 byliśmy w domu, ja ziewałam już od 22, jakoś też nie jestem przyzwyczajona to latania po nocach, chyba się starzeje :),bo nawet mi się nie chce nigdzie wychodzić wieczorami, wolę się wyspać :)

[ Dodano: 2010-10-11, 12:45 ]

a wy gdzie się podziewacie??? jedwabna @sia co się dzieje?

ja byłam rano z mamą i małym na zakupach, mąż w mieszkanie remontuje, od dziś ma nocki,

Szymek śpi, ja zrobię jedną firmę i sobie pogram na kurniku :-D

Beatris60

11 paź 2010, 13:57

ja też dziś już zakupki zaliczyłam, słoiki z drugimi daniami i pieluszki dla młodego.

a teraz ugotowałam fasolkę po bretońsku, objadłam sie i spać mi się chce. mały juz ma drzemkę a ja ide sobie kawkę zrobić. nie lubie w dzień spać bo potem do niczego jestem, rozbita taka....

dziewczyny co z Wami???????

Wróć do „Przedszkolaczki”