buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2010, 21:49

a jak trzeba szybko się zerwac by biec za dzieckiem to krocze nawala w domu to sie łapie za krocze i biegne bo tak wtedy nie boli, ale w gościach to już tak kicha się lapać więc zaciskam zęby
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2010, 22:05

zapomniałam wam jeszcze napisać, że dumna byłam z Mikiego bo wołal kiedy chce kupę i siku i raz jak poszłam z nim do wc i posadzil na kibelek by zrobił kupę to w reku trzymał taka zabawkę chomika zuzu i wlasnie jak zrobił kupe to mu ten chomik tam wpadł :ico_szoking: więc wiecie co bylo? grzebanie w kibelku i pranie chomika :ico_olaboga: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

10 paź 2010, 10:47

tak mnie kośc ogonowa boli :ico_olaboga: , a jak trzeba szybko się zerwac by biec za dzieckiem to krocze nawala :ico_olaboga:
:ico_olaboga: to ja takich dolegliwości nie mam, współczuję Ci bardzo, a to normalne, że tak boli?
trzymał taka zabawkę chomika zuzu i wlasnie jak zrobił kupe to mu ten chomik tam wpadł :ico_szoking: więc wiecie co bylo? grzebanie w kibelku i pranie chomika :ico_olaboga: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
:ico_smiechbig: to się nagrzebałaś :-D

Witajcie kochane,
Ja wczoraj cały dzień umierałam w łóżku, struliśmy się z mężem kebabem i miałam biegunkę, wymioty, bolały mnie wszystkie mięśnie i gorączka. Nie byłam w stanie wyjść z łóżka wczoraj i przespałam cały dzień. Dzisiaj czuję się już dużo lepiej, jeszcze trochę mnie tylko głowa boli, ale w porównaniu do dnia wczorajszego czuję się jak młoda bogini :-)

Uciekam się zbierać, bo do kina na 12:30 jedziemy z Ulą, są 10 urodziny cinema city i wszystkie bilety kosztują 10 zł :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 11:42

:ico_olaboga: to ja takich dolegliwości nie mam, współczuję Ci bardzo, a to normalne, że tak boli?
no niestety normalne , w 1 ciąży tak miałam i teraz
:ico_smiechbig: to się nagrzebałaś :-D
nom troszkę musiałam :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

pinko, :ico_olaboga: nie cierpię takiego zatrucie :ico_olaboga:
dobrze, że już dziś wszystko minęło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a na co idziecie do kina??

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 19:14

Hej dziewczynki;) jak Wam minął dzionek? :) ja teraz robię przedostatnie pranie :ico_sorki: w końcu-bo już z 2 miesiące starałam sie wszystko wyprać, ale zawsze coś w koszu zostawało hehe ;)..

jutro już wkraczam na wątek od 120 ;D i teraz to już pewnie będzie leciało ;D

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2010, 20:57

struliśmy się z mężem kebabem
Ja zatrułam się tak kebabem w pierwszej ciążey i do tej pory tego świństwa nie biorę do ust. Jak czuję zapach kebeba to normalnie mi niedobrze.
grzebanie w kibelku i pranie chomika
ale masz przejścia z ty swoim szkrabem :ico_haha_01:
no niestety normalne , w 1 ciąży tak miałam i teraz
ja też tak mam teraz i w pierwszej też tak miałam
Hej dziewczynki;) jak Wam minął dzionek? :)
ja dziś z córką zrobiłyśmy sałatkę jarzynową, i natchnęło mnie więc nie patrzyłam na to czy jest niedziela :ico_wstydzioch: i zrobiłam buraczki w słoiczki.

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 21:01

natchnęło mnie więc nie patrzyłam na to czy jest niedziela :ico_wstydzioch: i zrobiłam buraczki w słoiczki.
mi zawsze w niedziele chce sie sprzatac itp hehehe

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2010, 21:08

mi zawsze w niedziele chce sie sprzatac itp hehehe
mój P był w pracy, więc tak sobie siedziałyśmy z Oliwką i spełniałyśmy w kuchni

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 21:11

a ja to zaraz lecę spać :ico_spanko: tylko herbatk wypije, pranie rozwiesze, jeszcze jedno na noc nastawie i koniec na dzisiaj :)

czemu niedziele takie nudne są?;/

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 21:19

jak Wam minął dzionek?
widze, że u ciebie na praniu :-)
u nas trochę inaczej, poszliśmy do znajomych na kawę i się pogościliśmy 2h, Mike się wybawił ze swoją o 1mc młodszą koleżanką
potem przyszliśmy do domku, brat obrał ziemniaki, ja je przygotowałam a mąż smażył 3h placki ziemniaczane bo tle tego wyszło :ico_olaboga: ,no ale nie patrzy jak to jest przy garach stać, a potem na koniec stwierdził, że już mu się odechciało jest, a ja mówię no widzisz tak to bywa, ze jak tyle w garach się robi to potem się apetyt traci :ico_haha_01:
potem jeszcze zrobiłam deser , wykąpałam małego i poszedł spać i od 20 relaks :-D
a jutro wizyta u położnej na 10 :ico_brawa_01: posłucham bicia serca :ico_brawa_01:
jutro już wkraczam na wątek od 120 ;D i teraz to już pewnie będzie leciało ;D
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a no leciało na pewno będzie tylko ciekawe czy szybko czy wolno? :ico_oczko:
ja dziś z córką zrobiłyśmy sałatkę jarzynową, i natchnęło mnie więc nie patrzyłam na to czy jest niedziela :ico_wstydzioch: i zrobiłam buraczki w słoiczki.
uwielbiam taką sałatkę :ico_haha_02:
a jakie robiłaś buraczki?? normalne ??czy jakieś sałatki??

[ Dodano: 2010-10-10, 21:20 ]
czemu niedziele takie nudne są?;/
u mnie niedziela to jest praktycznie taki dzień gdzie mąz się dzieckiem zajmie i może pomoże coś w kuch więc mi w niedziele nie nudno korzystam :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”