a jak trzeba szybko się zerwac by biec za dzieckiem to krocze nawala w domu to sie łapie za krocze i biegne bo tak wtedy nie boli, ale w gościach to już tak kicha się lapać więc zaciskam zęby

tak mnie kośc ogonowa boli, a jak trzeba szybko się zerwac by biec za dzieckiem to krocze nawala
trzymał taka zabawkę chomika zuzu i wlasnie jak zrobił kupe to mu ten chomik tam wpadłwięc wiecie co bylo? grzebanie w kibelku i pranie chomika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja zatrułam się tak kebabem w pierwszej ciążey i do tej pory tego świństwa nie biorę do ust. Jak czuję zapach kebeba to normalnie mi niedobrze.struliśmy się z mężem kebabem
ale masz przejścia z ty swoim szkrabemgrzebanie w kibelku i pranie chomika
ja też tak mam teraz i w pierwszej też tak miałamno niestety normalne , w 1 ciąży tak miałam i teraz
ja dziś z córką zrobiłyśmy sałatkę jarzynową, i natchnęło mnie więc nie patrzyłam na to czy jest niedzielaHej dziewczynki;) jak Wam minął dzionek? :)
widze, że u ciebie na praniujak Wam minął dzionek?
superjutro już wkraczam na wątek od 120 ;D i teraz to już pewnie będzie leciało ;D
uwielbiam taką sałatkęja dziś z córką zrobiłyśmy sałatkę jarzynową, i natchnęło mnie więc nie patrzyłam na to czy jest niedzielai zrobiłam buraczki w słoiczki.
u mnie niedziela to jest praktycznie taki dzień gdzie mąz się dzieckiem zajmie i może pomoże coś w kuch więc mi w niedziele nie nudno korzystamczemu niedziele takie nudne są?;/
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość