Hej hej Marta wszystkiego najlepszego na rocznicę
U nas nuda kacper za cholere nie chce mi dać obciąć paznoknici ani u rąk ani nóg, nawet jak śpi to stęka nie wiem co mu się stało bo wcześniej większych problemów z tym nie było
Nie dopuscimy do tego Jak już to same go zamniemy ale onaczejej gddzie się podziewacie wątek nam zamkną jak tak dalej będzie
Ja równiez Zycze wam najlepszego :ico_prezent:Marta dolanczam sie do zyczen i torcik dla was
Nie chyba jeszcze nie przeciez dziewczyny daly by znac na prywatne wiadomosci zeby kazda otrzymala wiadomoscoze ja nic nie wiem a wy na zamknietym forum piszecie??
Ja też ja teżsarenka napisał/a:My też życzymy dużo zdroia i radościsarenka, Kochana Najlepsze zyczonka dla naszego księcia Eryczku!!!!!! Dużooo zdróweczka kochaniutki szkrabku
Marta dolanczam sie do zyczen i torcik dla was
Ja równiez Zycze wam najlepszego
jasne ze bądzi edo przodu i nic się nie martw jak nie spróbujesz to się nie dowiesz .Ale musle ze jak juz otworze to bedzie ok tylko do pszodu
Antek też dostał wysypki na nogach i na plecach ma taka chropowatą skure a na buzi białe plamy wygląda tak jakby mu opalenizna zchodziła dostalismy maśc z antybiotykiem ale nic nie pomogła a kosztowała prawie 80złU nas nadal walka z wysypka
bardzo mnie to cieszy, Antek tak wyrósł a ząbki ma piękne na tym zdjęciu i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinitam kochane od dzis będe już z wami mam neta w domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość