Cześć dziewczyny.
Czekamy a zdjęcie
zoola27
Ja dziewczyny na szczęście nigdy nie miałam tak drastycznych przeżyć ze zdrowiem. Bałam się tylko czy będę mogła mieć po Izie dzieci, bo okazało się że po porodzie mam żylaki na macicy bardzo liczne i szerokie. Dowiedziałam się o tym dopiero kiedy rok temu dostałam krwotoku, ale lekarza miałam fajnego, powiedział, że luz damy radę i jestem w ciąży i nie było problemów jak mnie ostrzegali
.
Ja to mam taką ochotę wyjść sobie to kosmetyczki, fryzjera.... ale czas czas. M pracuje do 18. W soboty raczej też, nikt mnie w niedzielę nie przyjmie
Ale opowiem wam za to coś śmiesznego, co mój M wczoraj wymyślił. Ostatnio jak poszedł z kolegami opijać potomka, to tak mi się spił, że oj szkoda gadać jaka byłam spieniona i powiedziałam mu że nigdzie już nie wyjdzie. Wczoraj złoży podanie do mnie czy może wyjść do lokalu bo jego kolega gra tam koncert.
Owo podanie o zezwolenie na wieczorne wyjście z kumplami zawiera dużo klauzul np:
Nawet jeśli otrzymam zezwolenie moja żona rezerwuje sobie prawo do nieodzywania się do mnie i zrobienia mi piekła z życia przez cały następny tydzień. Jestem świadomy tego kto rządzi w domu, dlatego wiem, że to zezwolenie będzie mnie kosztowało fortunę w kwiatach i prezentach.... Po powrocie obiecuję spać cicho zwinięty w kłębek w nogach łóżka, nie czkać i nie wydmuchiwać alkoholicznego wyziewu, rano wstać jak skowronek by móc z moją kochaną rodziną pójść na spacer.....itd
Dziewczyny myślałam, że padnę, rozbroił mnie kompletnie