Fintifluszka dobrze,że wzięłaś ten antybiotyk. Teraz powinno Ci raz dwa przejść
Ja bardzo się cieszę,że też się zdecydowałam na antybiotyk,bo pewnie do tej pory bym się męczyła
a przecież dzidzia najważniejsza
magda1614 będzie dobrze
Ja mam wizytę 19.10 we wtorek i jutro też idę morfologię i mocz zrobić.
Ciekawe czy mi usg zrobi,bo ostatnio nie było
Ja to bym chciała co wizytę, pewnie jak każda z nas
Uciekam do spanka,bo córcia już śpi
[ Dodano: 2010-10-13, 21:21 ]
dzidzia bezdie z nami w pokoju, nie wyobrazam sobie, zeby malenstwo na poczatku spalo w osobnym pokoju
ja też nie
Ja bym na pewno spać nie mogła, tylko bym co chwilę sprawdzała czy wszystko jest dobrze
Jak się Karolinka urodziła to pierwsze 3 tygodnie mężuś miał wolne i spała u siebie w łóżeczku obok łóżka naszego ale kurcze później jak już M zaczął pracować (jeździ na tirach
) to się wybudzałam w nocy i patrzyłam sobie na Karolkę,bo jakieś miałam głupie myśli i obawy
i zaczęłam ją brać do siebie,bo mi smutno tak samej się spało
Na szczęście pozwalała się odkładać do łóżeczka jak była większa,a po 2 latach bez problemu poszła spać do swojego nowego "dużego" łóżka
Teraz chyba nie będzie możliwości spania z dzidzią,bo myślę,że by większa zazdrość siostrzyczki była i też by spać chciała z nami
[ Dodano: 2010-10-13, 21:24 ]
Aha i pisałyście o imionach. My jeszcze tak konkretnie nie rozmawialiśmy ale chodzi mi po głowie parę imion. Dla dziewczynki Martynka,a dla chłopca Marcel, Tomasz, Tobiasz. Pewnie będzie tak jak z Karolinką,że zdecydujemy się na imię jak już zobaczymy dzidzię
Dobra dziewczyny uciekam już,bo mnie ziewa okropnie
a tu jeszcze pod prysznic trzeba wskoczyć