no i z ta papką masakra...
DokładnieQanchita no to powód do zadowolenia jest taki, że niania się super spisuje!!!
Mitsubishi carisma. Jak się przesiadło z małej fiestki to pewnie że jeździ się suuuperno i co to za autko? dobrze się jeździ?
znam duzo takich dzieciaczkow jak posmakowaly jedzenia wlasnej roboty to sloiczkow juz nie chca jestKupiłam jej brokuły z królikiem z Hipa żeby dziecko miało dietę urozmaiconą a ona nie chce tego jeść
Tibby , tak jak pisze Wiśnia, tylko że ja jeszcze osobno miksuję i dopiero zmiksowane łączę (burak jest twardszy i dłużej trzeba miksować).a laseczki, dajcie no przepis jeszcze raz na tą buraczkową i pomidorową, bo ne mogę znaleźc a chciałabym namiętnie coś małemu ugotowac
Ale moja jada słoiczki też. Raz na tydzien serwuję jej słoiczek żeby się nie odzwyczaiła od nich... wiesz zawsze na jakiś wyjazd czy coś łatwiej kupić niż wozić swojeznam duzo takich dzieciaczkow jak posmakowaly jedzenia wlasnej roboty to sloiczkow juz nie chca jest
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość