witajcie
ja amelke tez ubieram na cebulke bo musze jej kupic kurtke a tu same rozowe a ja chce jakas naprawde ladna zeby miala i nie koniecznie dziki roz,
apropo pieluszek u nas mozna dostac chyba zwrot pieniedzy jak sie kupi caly komplet bo to jest za ochrona srodowiska, ale ja jestem jednak na nie
ja przed porodem z amelka starsznei sie balam znieczulenia okolooponowego a w koncu bo tych prawie 24 godzinach tak popekalam ze i tak ej dostalam na cala operacje szycia, ja mialam pekniecie 3 stopnia, ale do czego zmierzam, bylam wczoraj u poloznej i pytalam o naciecia i cesarke i o rozne mozliwosci porodu, okazuje sie ze mozna miec cesarke na zyczenie a zeby naiely to juz nie tak latwo, dziwne to, w poniedzialek jade do szpitala na konsultacje z lekarzem (ponad godzina drogi autem od nas), mam zamiar z nim przedyskutowac wszystko dlatego ze ja sie boje jesli porod znowu bedzie tak dlugi jak tamten i jak znowu popekam to ja juz tam bede tak poszyta ze zrost na zroscie, a najgorsze ze mam wrazenie ze dziecko tez bedzie duze, amelka byla duza a teraz mi sie wydaje ze chyba nwet wieksze, przytylam 8 kg bo sie wazylam a mam tak napiety brzuch i czuje ze dzidzius jest wszedzie..nie wiem ale bardzo mnie boli od dluzszego czasu ten szef i wogole tam na dole, znowu mam problemy z chodzeniem bo mnie tam ciagnie i bardzo boli, zreszta po tym szyciu bolalo mnie czasem, na zmiane pogody, nawet jak sie kochamy z mezem to czasem mnie wlasnie tam bolalo i juz sama nie wiem, bardzo sie boje ze znowu popekam i bedzie jeszcze gorzej, a kogo to bedzie potem interesowac ze moge sie kochac z mezem w jednej pozycji bo zadna inna nie bedzie wchodzic w gre (to taki przyklad). poza tym w trakcie porodu malo co dostalam na bol, nie moglam urodzic lozyska, dwie polozne robily podejscie az w koncu jedna je prawie wyrwala ze mnie, szkoda gadac jak sobie przypomne, aha i nie wiem jeszcze mialam po porodzie problemy ze wzrokiem, przy mojej duzej wadzie, juz sama nie wiem....pojade w poniedzialek to bede z nim rozmawiac, poki co mam strasznie mieszane uczucia