Wiola życzę córeczki ja maże o drugim dzidziusiu ale jak narazie to mało realne

Słonko super że Antoś zdrowiutki

Reszta dziewczynek gdzie się podziewacie Miszka Pati ,Marta dawno was nie było

fajnieak leci muzyka np to Iga zaraz biegnie do Amy bieze ja za raczki i chce tanczyc wogole wszystko chce robic z nia...ale jak dostanie cos fajnego np.lizaka to patrzy na lizaka na Amy i mowi,,nie nie Amy ty nie lacka nie mozesz i robi jej oj oj![]()
Amy tez lubi jak Iga skacze to zaczyna sie smiac
jejku, jak ten czas szybko leci.Amy juz prawie 5 miesiacy
Patus kochana nie zalamuj sie ale swietnie cie rozumie ja tez czasem bywam taka rozbita i zalamana a jeszcze jak ktos na kogo chcemy liczyc okazuje sie kloda pod nogi a nie podpora to wtedy jest ciezej Ale glowa do gory masz cudnego synka i najwazniejsze ze jestescie zdrowi a reszta jakos sie poukladaam problemy osobiste i jakos nie mam ochoty na pisanie, cala radosc znikla a szczescie gdzies prysnelo i to chyba juz dawno.
Nie sadzialam, ze, bede nieszczesliwa.....
Wesolutka rodzinkamiesznie jest miec 2 takich malych dzieci wam powiem![]()
![]()
jak leci muzyka np to Iga zaraz biegnie do Amy bieze ja za raczki i chce tanczyc wogole wszystko chce robic z nia...ale jak dostanie cos fajnego np.lizaka to patrzy na lizaka na Amy i mowi,,nie nie Amy ty nie lacka nie mozesz i robi jej oj oj![]()
Amy tez lubi jak Iga skacze to zaczyna sie smiac
Normalne objawy wiec luzikle oczywiscie czasem Iga cos wywiniepacnie ja przez przypadek albo chce cos ubrac co ma Amy
Amy zabkuje wiecie jedyneczki![]()
![]()
wiec czasem mam kwiki i ryki
w nocy tez czesciej sie budzi:/ ale tak jestem zmeczona ze karmie na spiku i albo zostawiem ja w lozku albo nawet nie pamietam ze odkladalam
wstajemy o 7 15 i pozniej caly dzien sucham Igi gadanianormalnie czasem mam juz dosc trajkota i trajkota do tego bardzo donosnie
Kochana nawet starsze dzieciowiaduje od znajomych że nie którzy rodzice chrzczą nawet i pięciolatki dopiero
Moze troszke bedzie spacerowal ale mysle ze dzielnie zniesie nasz maczo chyba ze ksiadz go zdenerwujeCiekawa jestem jak kacper się będzie zachowywał
No wiesz my z moja Ada tez bysmy takie chcialy ale nimasam bym w takich chodziła bardzo ładne
zgadzam sie kochana ja tez z premedytacja sama sie nie zdecydowalam tylko zycie zdecydowalo tak i ja mowie ze sa tego plusy i rowniez zgadzam sie ze cudnie miec jedno po drugimtak jak piszesz uroki ze jestes ciagle w trnsie generalnie bycie w ogole podwojna po trujna mam jest cudnie bo dzieci to male cudaz tym ze nie kazda kobieta ma ponowna ochote np po 10latach na kolejne baby.
I bardzo dobry pomyslAle poszłam sobie na kurs robiena tipsow, w sumie całkiem niedawno, jak sie dowiedziałam o ciazy no i teraz robie. Narazie to takie poczatki ale całkiem niezle mi to idzie, dzis nawet mam jedna klientke, wiec mam nadzieje ze jak juz nie bede pracowac to sobie moze dorobie tym.
Zdroweczka kochanaod wczoraj jestem na l4 bo miałam złe wyniki moczu no i narazie musze sie podleczyc, mam czas do konca miesiaca
no nie mogę z Wiwi daje czadu maleńkaa nie wiem ona chyba kaskaderka bedzie a ja w najblizszym czasie umre na zawal
rzeczywiscie Wiwi to chodzacy ogienKurcze moja Wiwi ciagle sobie cos robi ostatnio u kumpel zryla glowa ze na bank miala lekkie wstrzasnienie puzniej u babci ze schodow zlecial bo siama che jak zwykle a ostatnio czipsami nos i policzek sciela naskrek jak brzytwa a dzis na luku brwiwym mega sliwa bo rypla tak na metalowa czesc lozka ze masakra![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem ona chyba kaskaderka bedzie a ja w najblizszym czasie umre na zawal
no to zdrowka dla Kacperka, a ta smekta jest tak niedobra ze ja sama mam prablem zeby to wypic, Filip tez kiedys musiał pisc to graniczylo z cudem, dało sie ja wyczuc wszedzie.U nas tak sobie Kacper się rozwolnienia nabawił tyłek ma cały czerwony i przebieram go co 20 minut a ten wyje bo go boli smecty nie chce pić ,kurcze mam nadzieję,że mu przejdzie do poniedziałku
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość