NowaSejana, ciekawe jaki już maluszek duży
ja ide 3 listopada
i wtedy też mężusia biore i mam nadzieje że dowiem sie płec dzieciątka
moje majty to sie za waskie zrobily i tylko do polowy tylka mi siegaja heheheNowaSejana, oj mnie też by się przydały zakupy sweterkowe i majtkowe
trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.ja jutro idę na usg i mam lekkiego stresa.
oj plotkarzy nie brakuje na wsiach. I powinnaś mieć gdzieś co kto mówi, choć wiem, że cięzko tak, ale ludzi się nie zmieni, a widocznie nie mają co do roboty, że chodza i kłapią językami.poprostu jak sie ma dziwna rodzinke i mieszka sie na jeszcze gorszej wsi, gdzie tylko plotkowac potrafia to mimo wszystko to sie udziela, a szczegolnie jak ktos z rodziny najezdza a ja mieszkam 1000km od nich i powinnam miec to gdzies.. ale czasem sie nie da puscic mimo uszu..
moje podobnie, ale teraz to i tak pod brzuchem , więc zakrywają tylko to co muszą , byleby nie ściskały, bo nienawidzę jak mi się robią 4 pośladkimoje majty to sie za waskie zrobily i tylko do polowy tylka mi siegaja hehehe
wiesz kochana.. dzisiaj oberwalo mi sie od babci, bo fotke USG dalam na nk i ona teraz nawet na wies wyjsc nie umie, bo wszyscy sie jej pytaja, czy ja 3 dziecko bede miala... a dla mojej babci ciaza to wstyd a nie powod do dumy... na potwierdzenie: jak byla w 8 mies ciazy to swoim siostrom mowila, ze sa glupie, bo ona w ciazy nie jest... miesiac pozniej wujka urodzilaoj plotkarzy nie brakuje na wsiach. I powinnaś mieć gdzieś co kto mówi, choć wiem, że cięzko tak, ale ludzi się nie zmieni, a widocznie nie mają co do roboty, że chodza i kłapią językami.
ja na szczescie ostatnio zelazo mialam w normie, bo mi badali, wiec mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie... a z malymi tez musialam zelazo przyjmowaca ja biorę i zestaw witamin i dodatkowo żelazo, bo sam zestaw sobie nie radzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość