Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 paź 2010, 10:15

wiecie coś o zamknięciu Naszego tematu?
???????

nic

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 paź 2010, 22:50

Witam wieczorową porą :)
Mam do Was prośbę.. Jak już przyjdą do Was pieluszki mogłybyście wysłać mi w wiadomości opinię o nich? :) biorę udział w akcji Streetcom i chciałabym poznać Wasze zdanie :)
ja dzisiaj dostałam te pieluchy i jak na razie jestem zadowolona. są cienkie..mam nadzieję,że w nocy nie przeciekną... drugą noc z rzędu huggiesy Antkowi przeciekły, bo często pił ;/
jedno co wiem,to to,że raczej huggiesów nie zamienię na pampersy ze względu na cenę..

dobranoc:)

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 paź 2010, 23:31

niktusia, dz za info o kaszkach, :ico_sorki: wysle P niech kupi pare beda na zapas bo normalnie cena jest masakryczna ponad 6zł :ico_zly:
drugą noc z rzędu huggiesy Antkowi przeciekły
w lecie była promocja na huggisy wiec kupiłam na wyjazd nad morze i Emi tez przesikiwała to zmieniłam na większy rozmiar 5 ale tez zaczeła po pewnym czasie przesikiwać. Wiec kupuje te lidlowe i jest ok choc ostatnio nie chciało mi sie isc do lidla i kupiłam dada w biedronce ale mnie wkurzały bo po paru sikac to sie robiły takie grudki w środku i pielucha jej do kolan wisiała. Jak nie lubie gdy sie konczy paczka bo trzeba nową kupić:) to tu prawie sie modliłam niech sie wreszcie skonczą :-D

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 paź 2010, 00:37

niktusia, dz za info o kaszkach, :ico_sorki: wysle P niech kupi pare beda na zapas bo normalnie cena jest masakryczna ponad 6zł :ico_zly:
fakt,normalna cena jest straszna ;/ a tak na 3kaszki jedną masz gratis,hehe :D
w lecie była promocja na huggisy wiec kupiłam na wyjazd nad morze i Emi tez przesikiwała to zmieniłam na większy rozmiar 5 ale tez zaczeła po pewnym czasie przesikiwać. Wiec kupuje te lidlowe i jest ok choc ostatnio nie chciało mi sie isc do lidla i kupiłam dada w biedronce ale mnie wkurzały bo po paru sikac to sie robiły takie grudki w środku i pielucha jej do kolan wisiała. Jak nie lubie gdy sie konczy paczka bo trzeba nową kupić:) to tu prawie sie modliłam niech sie wreszcie skonczą :-D
mi na razie tylko czasem huggiesy przesikuje. też zmieniłam wcześniej na 5,ale trochę przyduże były,więc 4+ wybrałam i są ok. tylko,że teraz mam 4, bo się jedna mega paka 4ek schowała..więc trzeba wykorzystać.
My na razie używaliśmy Libero(tylko 2), później od razu na Huggiesy przeszłam, raz Happy(były wg mnie 'za twarde' i takie dziwne), czasem Pampersy(jak była promocja jedynie). a na wiosnę chcemy zmienić na najlepszą firmę... majtki :D

dobranoc :)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2010, 09:03

witam porannie

niktusia dzieki za info- na pewno pojade kupic bo u mnie troche schodzi tych kaszek a cena jest naprawde super :-D :-D

ja tez biore udział w badaniach streetcom- własnie wczoraj dostaąłm do testowania paczkę wiec zobaczymy jaki bedzie efekt :ico_oczko:

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 paź 2010, 10:29

? a co trzeba zrobić aby testować pieluchy?

a kiedyś używaliście Dady z Biedronki? Uważam, że są rewelacyjne. Używałam na początku tylko Pampersów...ale ze względu na oszczędności użyłam Dady i jestem ekstra zadowolona ... i nie tylko ja.
Kupywałam i inne, tańsze, ale beznadzieja

A co do kaszek... ja kupuję kaszki Bobovita, ale te żółte bez mleka po 4,80 też w Biedronce i kupuję osobno mleko. Przetestowałam i to wychodzi o wiele taniej niż kupowanie tych kaszek od razu z mlekiem.

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 paź 2010, 11:08

teraz już nic... ale zarejestruj się na www.streetcom.pl i wypełniaj ankiety :) ja po jakichś 3latach tam załapałam się do testowania pieluch :)

teraz muszę uciekać

[ Dodano: 2010-10-21, 11:09 ]
teraz już nic. ale zarejestruj się na www.streetcom.pl i wypełniaj ankiety :) ja dopiero po jakichś 3 latach załapałam się do testowania pieluch..

teraz muszę uciekać, milego dnia :)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2010, 11:12

ja po jakichś 3latach tam załapała
to długo czekałas mnie sie udało po jakims roku :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)