???????wiecie coś o zamknięciu Naszego tematu?
nic
w lecie była promocja na huggisy wiec kupiłam na wyjazd nad morze i Emi tez przesikiwała to zmieniłam na większy rozmiar 5 ale tez zaczeła po pewnym czasie przesikiwać. Wiec kupuje te lidlowe i jest ok choc ostatnio nie chciało mi sie isc do lidla i kupiłam dada w biedronce ale mnie wkurzały bo po paru sikac to sie robiły takie grudki w środku i pielucha jej do kolan wisiała. Jak nie lubie gdy sie konczy paczka bo trzeba nową kupić:) to tu prawie sie modliłam niech sie wreszcie skoncządrugą noc z rzędu huggiesy Antkowi przeciekły
fakt,normalna cena jest straszna ;/ a tak na 3kaszki jedną masz gratis,hehe :Dniktusia, dz za info o kaszkach, wysle P niech kupi pare beda na zapas bo normalnie cena jest masakryczna ponad 6zł
mi na razie tylko czasem huggiesy przesikuje. też zmieniłam wcześniej na 5,ale trochę przyduże były,więc 4+ wybrałam i są ok. tylko,że teraz mam 4, bo się jedna mega paka 4ek schowała..więc trzeba wykorzystać.w lecie była promocja na huggisy wiec kupiłam na wyjazd nad morze i Emi tez przesikiwała to zmieniłam na większy rozmiar 5 ale tez zaczeła po pewnym czasie przesikiwać. Wiec kupuje te lidlowe i jest ok choc ostatnio nie chciało mi sie isc do lidla i kupiłam dada w biedronce ale mnie wkurzały bo po paru sikac to sie robiły takie grudki w środku i pielucha jej do kolan wisiała. Jak nie lubie gdy sie konczy paczka bo trzeba nową kupić:) to tu prawie sie modliłam niech sie wreszcie skonczą
teraz już nic... ale zarejestruj się na www.streetcom.pl i wypełniaj ankiety :) ja po jakichś 3latach tam załapałam się do testowania pieluch :)? a co trzeba zrobić aby testować pieluchy?
teraz już nic. ale zarejestruj się na www.streetcom.pl i wypełniaj ankiety :) ja dopiero po jakichś 3 latach załapałam się do testowania pieluch..? a co trzeba zrobić aby testować pieluchy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość