surtsey, A dziekuje dziekuje Ciasto ciotka wypas na samą mysl slina cieknie Ja dostałąm jakiegos torcika a prosiłam o kruche No ale cóż chłop jak chłop zielony czerwonym nazwie
[ Dodano: 2010-10-20, 13:47 ] Miluśka, Mój to nogi na boki a buzkę zakrywa cwaniak Smiały będzie w pewnych sprawach
[ Dodano: 2010-10-20, 13:52 ] surtsey, było ale zapomniał po południu ma przyniesc on raczej jest z tych co przynosi wszystko, nawet w nocy w domu wstaje otwiera lodówkę i spiewa z reklamy ,, ooooo BECO"
Patrzyłam na wózek, ja też miałam zielony
Wygląda fajnie, ale ja jestem taka,z ę wszystkie wózki jakie były w sklepie macałam oj namacałam się wtedy.... musiałam każdy sprawdzić
no niestety, drugi dzidziuś nam nie wyszedł, teraz nie mozemy nawet sie starac, bo zmieniłam prace dopiero...A poza tym mysle, ze i tak nie będę juz przesypiać nocy takim snem jaki miałam sprzed bycia mamą... Teraz to małż spi jak zabity
ojjj moja teśEciowa przegina. po raz kolejny szwagierka mi napisała ze szwecji esa że teściowa się skarży na mnie i żali sie do syna i mnie obgaduje. ha tak gra. ja już urządziłam scenę ;D zadzwoniłam z płaczem do męża i powiedziałam żeby przestała tak na mnie gadać, co ja jej takiego zrobiłam że najgorsza jestem itp. a zanim szwagierka się przeprowadziła do szwecji to ona była tą najgorszą i ją obgadywała, a teraz mnie do niich.
oj oberwie się jej od mojego mężulka. przegina teściówa. jeszcze chyba nie wie na co mnie stać